Itt a Milan legújabb kiszemeltje

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.08.18. 19:08
Gondolj csak bele: egy nyári futballtáborban rúgod a bőrt, szép az idő, élvezed a spanyol napsütést - aztán bejelentkezik érted az AC Milan....

Gondolj csak bele: egy nyári futballtáborban rúgod a bőrt, szép az idő, élvezed a spanyol napsütést - aztán bejelentkezik érted az AC Milan. Na, a tízéves Aisha Sainival pontosan ez történt.Gondolj csak bele: egy nyári futballtáborban rúgod a bőrt, szép az idő, élvezed a spanyol napsütést - aztán bejelentkezik érted az AC Milan. Na, a tízéves Aisha Sainival pontosan ez történt.

A kislány imád focizni, s szülei épp ezért úgy gondolták, nincs is számára jobb nyári program a spanyolországi családi nyaraláson, mint egy focitábor. Az csak az utolsó edzés után vált egyértelművé az ő számukra is, hogy a gyerekeket szemmel tartotta néhány nagy klub játékosmegfigyelője.

A kislány annyira elbűvölte a Milan szakembereit, hogy azonnal próbajátékra hívták a klub akadémiájára. Aisha az első kislány, aki bebocsáttatást nyert a szentélybe, így érthető, hogy szülei rettentően büszkék rá.

"Az edzésekre azért írattuk be Aishát, hogy kicsit lefoglaljuk - rengeteg energiája van. Azzal, hogy mennyire tehetséges, csak most szembesültünk."

A Milan illetékesei ódákat zengnek a friss szerzeményükről:

"Először attól döbbentünk meg, hogy mennyire erős. Aztán láttuk, hogy roppant technikás, és nagyszerűen kezeli a labdát" - mondta Daniele Paccagnan, az AC Milan akadémiájának feje.

Aisha hamarosan megmutathatja magát a klub nyári gyermek-futballtornáján, és ha továbbra is brillírozik, a végén az akadémiára is felvehetik.

Hajrá, Aisha!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik