NB I B: Szeged-Dunakanyar 2-1

THÉKES ISTVÁNTHÉKES ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2005.05.29. 00:30
Címkék
SÁRGA LAP: Babos Á. (buktatta Dudást) a 33., Hajdu (megrúgta Honmát) a 47., Bali (buktatta Hajdút) az 54., Udvari (megrúgta Balit) a 60., Palásthy (reklamálásért) a 88. percben.

SZÖGLETARÁNY: 1:5 (0:3)

1. perc: Czifrák a 16-oson belülre ívelt, Honma lekezelte a labdát, és 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1-0
20. perc: Völgyi átadását Bartyik lekezelte, majd néhány lépés után, 14 méterről, a jobbösszekötő helyéről a jobb alsó sarokba helyezett. 2-0
36. perc: Hajdu a jobb oldalról középre adott, és a közbeugró Farkas Péter hat méterről, laposan a kapu bal oldalába lőtt. 2-1
74. perc: Kurdali a 16-oson belül szabálytalanul szerelte Palásthyt. A 11-esből Hajdu a bal alsó sarkot célozta meg, ám Balázsy vetődve hárított.

A szegediek az első támadásukat góllal fejezték be, majd negyedóra múltán Bartyik Norbert növelte előnyüket. A kétgólos hátrányba kerülő váciak esélyeit tovább rontotta Babó Levente korai sérülése. A történtek után a meglepetés erejével hatott, hogy húsz perc múltán a vendégek átvették a játék irányítását és a szünetig fölénybe is kerültek. Farkas Péter szépítő gólja után a menteni igyekvő Völgyi Dániel lábáról a kapufára perdült a labda, azaz az egyenlítés elmaradt. A pihenő után fél óráig a Dunakanyar támadott veszélyesebben, ám az elhibázott büntető érezhetően megfogta a Duna-partiakat. A küzdelmes mérkőzés hajrájában a hazaiak is vezettek néhány kecsegtető támadást, és amennyiben jobban koncentrálnak, akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

Mestermérleg
Vágó Attila:
- Nehézzé tettük a mérkőzést, de töretlen küzdőszellemünk átsegített a holtponton.
Gyimesi László: - Újabb nyerhető mérkőzést vesztettünk, folytattuk rossz sorozatunkat.

Az NSO ajánlja:

Az NB I B állása, eredmények
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik