Az edző ultimátumot kapott

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2005.09.03. 22:02
Címkék
Amilyen jól zárta a legutóbbi idényt a PMFC, annyira rosszul kezdte a mostanit. Győzelem a nyitányon a Kaposvár ellen, aztán zsinórban három vereség - jó magyar szokás szerint hamar felmerült a kérdés, lesz-e edzőcsere.
Amint erről már egy korábbi hírünkben beszámoltunk, ezen eltöprengtek a PMFC vezetői is; mindenesetre már elbeszélgettek Ott József edzővel. "Valóban volt egy találkozónk, de nem igaz, hogy le akarjuk váltani a szakvezetőt, Ott József élvezi a bizalmat - mondta Mészáros János, a PMFC Marketing Kft. ügyvezetője. - Ugyanakkor az is tény, hogy a következő két meccsünk, a
Diósgyőr és a Vasas elleni vízválasztó lesz…"

Ott József tisztában van azzal, hogy sorsdöntő találkozók előtt áll csapatával: "Valóban döntő lehet a jövőm és a csapat szempontjából az a két bajnoki - fejtegette a szakember. - Jó lett volna minél előbb bizonyítani, hogy többre vagyunk képesek, mint amit eddig nyújtottunk, ezért kár, hogy kéthetes szünet van a bajnokságban. Ugyanakkor jókor jön a pihenő, ha arra gondolok, hogy az eddigi hibáinkat ki kell javítanunk."

Pécsi kérdés: itt marad-e Ott?
Pécsi kérdés: itt marad-e Ott?
Pécsi kérdés: itt marad-e Ott?
Noha az átigazolási időszak már lejárt, lehet, hogy a pécsiek mégis eggyel többen lesznek: újra képbe került ugyanis Kulcsár Árpád szerepeltetése. A középpályás nyáron távozott Újmecsekaljáról, miután lejárt a szerződése, ám hiába keresett, nem talált magának külföldi csapatot, pedig Portugáliában és Cipruson is próbálkozott. Kulcsár Árpád igazolása még a PMFC-nél van az egyik fiók mélyén, csupán a játékengedélyét kell újból kiváltani, és máris újra játszhat a 30 éves, ballábas középpályás. Az is elképzelhető, hogy a Zalaegerszegről a nyáron visszatért Gaál Miklós Portugáliába költözik, hiszen a védő az első ligás Nacional Madeiránál volt próbajátékon, de Pécsett még nem tudják, sikerrel járt-e. A gondokat növeli a PMFC-nél, hogy üres a kassza, még tavaszi prémiumokkal is tartoznak a játékosoknak. Még jó, hogy a havi fizetések most csak egy-két hetet csúsznak…

Mindenesetre azt hallani, hogy a játékosok egyre türelmetlenebbek, az öltözőben gyakran beszédtéma a klub tartozása, amely a pályán töltött időtől függően egy-két százezer forinttól egymillió forintig terjed (állítólag a végösszeg tízmillió forint körül van). "Az eddig felmerülő problémákat is megoldották a vezetők, bízunk benne, hogy a mostanit is kezelni tudják - mondta a csapatkapitány Szabados József. - Feljelentésre senki sem gondol, de szeretnénk újra egyeztetni a klubvezetőséggel. Reméljük, végre rendezik a tartozásokat."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik