Videoton: „A legnagyobb pozitívum, hogy a támadójátékunk kreatív volt”

Vágólapra másolva!
2011.06.20. 14:48
Címkék
Paulo Sousa, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton portugál vezetőedzője a Trentino területi válogatottja ellen 4–0-ra megnyert felkészülési mérkőzés kapcsán a vidi.hu-nak adott nyilatkozatot. A szakember a mérkőzés legnagyobb pozitívumnak a kreatív támadójátékot tartja.

„Szerettem volna viszontlátni a meccsen azokat a játékelemeket, amelyeket már az edzéseken is gyakoroltunk a kerettel. A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy a támadójátékunk kreatív volt, szép akciókból tudtunk gólokat lőni, ráadásul végig uraltuk a pályát, irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést” – kezdte mondandóját Paulo Sousa.

„Boldog vagyok, mert végül sok olyan taktikai elemet megvalósítottunk, amelyet az edzéseken gyakoroltunk. Jelenleg ez a legfontosabb dolog a csapat játékának kialakításának szempontjából.”

„A játékosokon érzem az akarást, a bizonyítási vágyat, nagyon keményen dolgoznak az edzéseken. Érzik és tudják, mit várok tőlük, mit szeretnék viszont látni a csapattól a pályán. Ezzel együtt még nagyon az elején vagyunk a közös munkának, de úgy érzem, a szükséges alapokat sikerült már lefektetnünk.Visszatérve az első mérkőzésünkre: boldog vagyok, győzelemmel kezdeni mindig jó dolog” – zárta gondolatait a portugál szakember.

Hétfőn megtartották a Bajnokok Ligája-selejtezők első körének sorsolását, amelyben a Videoton a Szabics Imrét is foglalkoztató Sturm Grazcal került össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik