Siófok: van, hogy az NB II-es ajánlatokkal sem tudnak versenyezni

Vágólapra másolva!
2012.12.20. 08:49
Lázasan igyekszik megerősíteni keretét a labdarúgó NB I sereghajtója, a Siófok: azonban néhány esetben a másodosztályú csapatok ajánlataival sem tudnak versenyre kelni. Kiszemeltek már vannak, ahogy korábban beszámoltunk róla, a Ferencvárostól, az Újpesttől és a Pakstól is érkezhetnek kölcsönbe labdarúgók.

„Nincs idő pihenni – fogalmazott határozottan a Nemzeti Sportnak Horváth Károly, a sereghajtó Siófok szakmai igazgatója. – Ahogyan korábban is hangoztattam, mindenképp meg kell erősítenünk a keretünket, de ez nem is csoda, hiszen csak tizenöt gólt szereztünk, és harminchatot kaptunk... Konkrétumról nem tudok beszámolni, annyit viszont elárulhatok, hogy több klubtól is érkezhetnek kölcsönbe futballisták, így például a Ferencvárostól, az Újpesttől vagy éppen a Pakstól, de nevet addig nem mondanék, amíg nincs aláírt szerződés. Távozók is annak függvényében lesznek, hogy kiket igazolunk át. Terveink szerint a napokban szerződtetünk néhány labdarúgót, de sajnos nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen akad néhány olyan NB II-es együttes, amelynek az ajánlatával nem tudunk versenyezni."

Pedig ha a Siófok elég pontot akar összekaparni a hátralévő tizenhárom fordulóban – jelenleg tíz pont a lemaradása a tizennegyedik helyen telelő Pécsi MFC-vel szemben –, bizony minőségi futballistákra van szüksége. Ráadásul a sorsolása sem éppen leányálom, a Haladás, a Győr, a Diósgyőr, a Videoton, a Paks, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen lesz sorrendben az ellenfele tavasszal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik