Újpest: Sokat vártam rá, de igaza lett Mészöly Gézának - Simon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.10. 17:34
Simon Krisztián, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 22 éves szélső középpályása szerint meg kellett érnie arra, hogy a kapu előtt higgadtabban értékesítse a helyzeteit.

Az őszi idényben kilenc góllal Simon Krisztián volt az Újpest legeredményesebb játékosa, a bajnoki találkozókon hétszer, a Magyar Kupában és a Ligakupában pedig egyszer-egyszer talált az ellenfelek kapujába.Simon Krisztián volt az Újpest legeredményesebb játékosa, a bajnoki találkozókon hétszer, a Magyar Kupában és a Ligakupában pedig egyszer-egyszer talált az ellenfelek kapujába.

„Már korábban is sokszor helyzetbe kerültem, emlékszem, két éve Mészöly Géza és Víg Péter mondta is, hogy nyugodjak meg, ezekből a következő szezonban már több gól lesz. Végül igazuk lett, igaz, erre kicsit többet kellett várni, mint akkor gondoltuk. Talán az lehet az oka az eredményesebb játékomnak, hogy már valamivel érettebben és rutinosabb játszom, és higgadtabban oldom meg a kapu előtti szituációkat, mint korábban" – nyilatkozta Simon Krisztián az ujpestfc.hu-nak.

„Jobban örültem volna, ha több pontot érnek a góljaim, de néha csak a döntetlenhez volt elég az, hogy betaláltam. Szeretném megköszönni a csapattársaknak a gólpasszokat, hiszen nem arról van szó, hogy a félpályáról végigcseleztem volna magam az ellenfél kapujáig. Elől Kabát Péter és Lázár Bence is rugdosta a gólokat, szóval nem éreztem azt, hogy nyomás lenne rajtam, és mindenki tőlem várná, hogy eredményes legyek" – tette hozzá a 22 éves szélső középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik