NB I: Csalódott vagyok, 80-85 percig egykapuztunk - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.23. 20:46
null
Támadott a Fradi, de nem tudott betalálni (Fotó: Szabó Miklós)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője nagyon csalódott volt, hogy csapata egyetlen helyzetét sem tudta kihasználni a Kecskemét elleni bajnokin (0–0), míg a KTE-t irányító Bekő Balázs szerint megnyerhették volna a zöld-fehérek elleni csatát.

„Nagyon csalódott vagyok a meccs alakulása miatt. Nyolcvan-nyolcvanöt percig egykapuztunk, de semmi sem ment be. Támadásban túl keveset mutatunk mostanában. Minden támadónk a pályán volt, próbálkoztak, de nem sikerült a gólszerzés. Hatékonyabbnak kell lennünk a kapu előtt" – nyilatkozta Thomas Doll a Sport Tv kamerája előtt.

„Nagyon küzdelmes meccs volt, amelyen nagyon fegyelmezetten játszottunk. Nyilván voltak hibáink a középpályán, de azt gondolom, hogy ha egy picivel pontosabbak vagyunk a kontráknál, akkor akár meg is nyerhettük volna az összecsapást, hiszen a meccs helyzete a miénk volt. Önfeláldozóan védekeztünk. A Fradinak nagyszerű képességű játékosai vannak, Leonardót nem lehetett megfogni, le tudott venni embereket a pályáról, de mindig volt valaki, aki besegített" – mondta Bekő Balázs a meccs után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik