NB I: lengyel klub nézi meg a Fradi kiszemeltjét és a Vidi tehetségét

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 20:52
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból azt az információt kapta, hogy az Ekstraklasában 5. helyen álló Slask Wroclaw képviselője szombaton Magyarországra utazik, hogy a klub két kiszemeltjét is személyesen térképezze fel.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a Slask Wroclaw egyik kiszemeltje a Videoton támadója, a Puskás Akadémiánál kölcsönben szereplő Kleinheisler László és a Győri ETO középpályása, az ötszörös válogatott Pátkai Máté.

Ezért a lengyel klub képviselője szombaton a helyszínen tekinti meg Felcsúton a 14 órakor kezdődő Puskás Akadémia–Újpest mérkőzést, majd Győr felé veszi az irányt, ahol 18.30-tól az ETO a PMFC-t látja vendégül. A Wroclaw a két meccsen szerzett tapasztalatok birtokában kezdeményezhet tárgyalásokat a játékosok szerződtetéséről.

Pátkaival kapcsolatban korábban már jeleztük, hogy külföldre tart, de ha nem jön össze a külföldi szerződés, akkor a Ferencvárosnál szívesen látnák. Az U-válogatott Kleinheislernek a szerződése alapján nyáron Felcsútról vissza kell térnie a Videotonhoz, ugyanis 2016 nyaráig Fehérvárra köti a megállapodása.

Wroclawban nem először kerül szóba magyar játékos szerződtetése. 2013-ban Vass Ádám, 2014-ben pedig Németh Krisztián került szóba, de végül egyik játékossal sem született egyezség. Ugyanakkor nem a Wroclaw az egyetlen lengyel klub, amelyik a magyar piacon néz körül a nyári átigazolási időszakban. Mint jeleztük, Nikolics Nemanját a Legia Warszawa szerződtetné a Videotontól.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik