NB I: Nem tudok a csapatomnak szemrehányást tenni – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.05. 20:36
A Diósgyőr kétszer is egyenlített a Ferencváros otthonában, így egy ponttal távozott a Groupama Arénából a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A találkozót követően Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője és Egervári Sándor, a Diósgyőr vezetőedzője értékelt az M4 Sportnak.

„A mérkőzés elején jól játszottunk, megtaláltuk a ritmusunkat és a megfelelő pillanatban gólt szereztünk. Ezt követően bealudtunk hátul, így az utolsó pillanatban egyenlített a Diósgyőr. Nem tudok a csapatomnak szemrehányást tenni, mert szerdán kemény mérkőzésünk volt. Nagyon fáradtak voltak a fiúk, a Diósgyőr beállt a tizenhatoson belülre védekezni, nehéz volt rést találni a védelmében. Varga Rolandot a térde miatt kellett lecserélnem” – értékelt Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Nagy örömmel hagytam el a pályát – mondta Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője. – Nem vagyok elégedetlen, bár a második félidő jelentős részében a Fradi akarata érvényesült. Sokkal jobban beengedtük őket a védőzónánkba, mint ahogyan szerettük volna. Az egy pont erőt adhat a továbbiakban. Igen, jól cseréltem, amikor beküldtem Novothny Somát. Ilyenkor szoktam mondani, hogy miért nem tettem be mindjárt kezdőként.”

„A szervezettséggel nem volt problémánk, talán egy kicsit jobban behúzódtunk a tizenhatosunkhoz a kelleténél. A védekezésünk rendben volt, de a második félidőben kevés kontrát tudtunk vezetni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik