NS: Hajnal szóban megegyezett a Fradival – szombat

Vágólapra másolva!
2016.05.14. 00:06
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Halló, Ausztria, halló, Bad Kleinkirchheim! Pietsch Tibor szinte percről percre végigkövette a magyar válogatott délutánját, egészen az U21-es válogatott ellen 4–0-ra megnyert edzőmeccs végéig, beleértve a legapróbb epizódokat. És utána még Bernd Storckkal is elbeszélgetett arról, mennyire elégedett a német szakember.magyar válogatott délutánját, egészen az U21-es válogatott ellen 4–0-ra megnyert edzőmeccs végéig, beleértve a legapróbb epizódokat. És utána még Bernd Storckkal is elbeszélgetett arról, mennyire elégedett a német szakember.

Hajnal Tamás szóban már megegyezett a Ferencvárossal, és mint Galambos Dániel interjújából kiderül, tudja, mi lesz a dolga zöld-fehérben nyártól: az, ami eddig, vezéregyéniségnek lenni. De még mi mindenről szó esik…

• A diósgyőri jedik retteghetnek, mert Benczés Miklós átállt a sötét oldalra: a DVTK sportigazgatója éjt nappallá téve tárgyal a leendő szerzeményekkel és a hosszabbításra várókkal, de annak nem örül, hogy erről írnak az újságok.

• Potere é volere, ahogy a művelt olasz és Claudio Ranieri mondja: Smahulya Ádám egy oldalban festi meg a Leicester csodatévő szakvezetőjének pályaképét egészen addig, hogy a tréner Cagliariban hogyan bánt a drukkerekkel. (Jól.)

• Úgy rendeznek döntőt a férfi kézilabda-bajnokságban szombaton, hogy nem rendeznek döntőt, elvégre idén csak felsőházi rájátszás van, finálé nincs – a Veszprém–Szeged viszont alapjaiban határozza meg az aranyérem sorsát. Mirsad Terzic, Mikler Roland és szakértőként Skaliczki László a várakozásokról.

• Maradjunk abban, hogy Szentpéterváron is volt már jobb meccse a magyar jégkorong-válogatottnak, mint az amerikaiak elleni 1–5, de Szűcs András tolmácsolásában még ez a csata is érdekes volt, amint az is, amit Rich Chernomaz mondott utána. Egy meccs, két oldal, csupa érdekesség.

• Zsoldos Barna a Spanyol Nagydíjon tanyázik, és a napi események dokumentálása mellett egyre-másra szólítja le a hírességeket a barcelonai aszfalt környékén, most éppen régi ismerőse, a legendás Jackie Stewart mereng az F1 általános állapotáról és a Red Bull szezon közbeni pilótacseréjéről.

Szombat lévén Hosszabbítás: benne Thomas Doll, amint megvicceli a keletnémet titkosszolgálatot, a ralilegenda Ferjáncz Attila, amint a csehszlovák éjszakában előkerít három férfit egy traktorral, egy offshore számla, amelyről néha kifizetik a hepciáskodó kéziseket (avagy hogyan tolódott keletre a női kézilabdázás súlypontja a Bukarest BL-diadaláig), valamint a foci, amelyet mindenki játszik, mégsem ismerték eddig elegen, valamint Grózer György, a nemzetközi röplabdázás emblematikus figurája, aki egy kicsit a miénk is, sőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik