NS: Storck évet értékel; így húzta ki a Vasas a Fradi méregfogát – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 23:43
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Kezdődik Bernd Storck évértékelő sorozata. Az első részben arról esik szó, hogy a hazai klubedzők segítsége nélkül nem fog felgyorsulni a magyar bajnokság, és akkor nem lesz több néző sem a lelátókon – az nem elég, hogy egymás hátát lapogatjuk.
• Kezdődik Bernd Storck évértékelő sorozata. Az első részben arról esik szó, hogy a hazai klubedzők segítsége nélkül nem fog felgyorsulni a magyar bajnokság, és akkor nem lesz több néző sem a lelátókon – az nem elég, hogy egymás hátát lapogatjuk.

• A bajnoki fordulót lezáró Ficak rovatban állandó szakértőnk, Bognár György most Ferenczi Pistáról elmélkedik, akinek negyedóra is elég volt ahhoz, hogy megmutassa, jó a nem olyan fiatal a háznál.

• A számok nem hazudnak: az InStat-elemzés eredményéből kiderült, hogy mi volt a Vasas módszere, amellyel kihúzta a Ferencváros játékának méregfogát. Oké, kiállítás, tizenegyesek – de mint kiderült, a bátorság néha eredményre vezet.

• A másodosztályban is vannak izgalmak – de minek köszönhető mindez? Somogyi Zsolt elemzéséből kiderül, mi tett nagyon jót az NB II színvonalának.

• Kedden ismét Bajnokok Ligája, méghozzá remélhetőleg Nikolics Nemanjával a főszerepben, akinek ugyan fáj a törött ujja, de hát ki foglalkozik ezzel olyankor, amikor a Borussia Dortmund ellen készülhet? Na meg néhány további párharcra is ránézünk.

• Folytatódik heti rendes csapatsportágas-légiósfigyelős sorozatunk is. A szokásos eredménysor mellett megismerkedhetnek a női kézilabdázó Szekerczés Luca történetével, aki Metzingenben építi újra magát. A kosaras Vajda Anna már más szakaszban jár – nyáron hazatér Törökországból.

• A Győr női kézilabdázói az első helyen zárták a Bajnokok Ligája csoportkörét, és elsőként várják a középdöntőt is. Ambros Martín vezetőedző főleg annak örül, hogy a győriek mindezt nehéz körülmények között érték el, edzeniük sem sikerült rendesen.

• Az 1956-os olimpiai játékokat Spanyolország és Svájc mellett Hollandia is bojkottálta a magyar forradalom leverése miatti tiltakozásuk, és Csillag Péter most Ada den Haannal, egy olyan úszónővel beszélgetett, aki akkor simán olimpiai bajnok lehetett volna – ehelyett egy kis uszodában, egyedül, dacból úszott világrekordot.

• Ezen a kedden Kihívás mellékletünk a soros, amelyből a teljesítménytúrák el Clásicójától az osztrák síterepekig titkaiig számtalan érdekességgel megismerkedhetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik