Az Újpest nem keres vevőt Csoboth Kevinre, de... – Ratatics Péter

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.06.25. 13:36
null
Kedden sajtótájékoztató keretében vázolta Ratatics Péter elnök az Újpest FC rövid és hosszú távú terveit. Szóba került az is, hogy valóban vannak-e kérői Csoboth Kevinnek.

Ratatics Péter elnök részletese vázolta az Újpest FC rövid és hosszú távú terveit – előbbi a következő idényre vonatkozóan az erős középmezőnybe tartozást jelenti, míg utóbbi magába foglalja a nemzetközi kupaporondon való indulást, majd a csoportkörben szereplést, illetve, még az évtized során szeretnének bajnoki címet nyerni. 

Hosszasan beszélt arról is, hogyan kívánják felépíteni a lilák játékosállományát, milyen kritériumokat határoztak meg, és mennyire építenek majd az utánpótlásra. Emellett az is szóba került, hogy a Szusza Ferenc stadionra ráférne már a felújítás. 

S hogy mikor érik utol a Ferencvárost?

„Ehhez még szükségünk lesz néhány évre” – válaszolta Ratatics. 

A sajtótájékoztatón természetesen szóba került a skótok ellen győztes gólt lövő Csoboth Kevin is, akivel kapcsolatban a Nemzeti Sport is megírta, a Celta Vigo, a Twente és az FC Zürich is figyeli a játékát. Videónkból kiderül, hogy érkezett-e már konkrét megkeresés a klubhoz, illetve hogyan áll a vezetőség az eladásához. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik