Révész Attila korábbi stábjáról: Nem is tudják, mi az a szó, hogy felelősség

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.06.21. 14:18
Révész Attila az M4-nek adott interjút (Fotó: Kovács Péter)
A Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila az M4 Sportnak adott nagy interjút. Ahogyan azt tőle megszokhatták, ezúttal is őszinte véleményt alkotott jó néhány kényes témáról. Ebből szemezgettünk.

 

 
Révész Attila a Kisvárda NB I-es kiesését követően benyújtotta lemondását a klubnál, de azt elnökség nem fogadta el azt, így továbbra is marad a kisvárdaiak alkalmazásában. Az M4-nek adott interjújában beszélt a csapat legfőbb gondjairól és az NB I-ből kiesett stáb (amely Feczkó Tamás vezetőedző kivételével távozott) hozzáállásáról is.  

„Amikor másodikok lettünk, mindössze hatvankét százalékát használtuk fel a mostani bérkeretünknek. Az, hogy ezüstérmesek lettünk, máshová helyezte a klubot a játékosok és menedzserek igényeit illetően, az alázat és sikeréhség, ami jellemezte a csapatot, az nem volt meg bennük. Nem volt meg a megfelelő kiválasztás sem, Grozavnál korábban például családlátogatáson is voltam Romániában, de mivel ezt a részt átadtam az edzői stábnak, elveszett.”

„Egyetlenegyszer nem kért senki elnézést – (a korábbi stábból – a szerk.) Nem is tudják, mi az a szó, hogy felelősség. Leráztuk magunkról az egészet, azt mondtuk, majd a következő szezon jobban sikerül. De hát ez vállalkozásoknál nem így működik!”   

Természetesen a sokak által sokszor kritizált fiatal szabály is szóba került.  

„A fiatal játékosok ez irányú szerepeltetése az elmúlt két év statisztikai adatai alapján hatalmas csőd. Ezért ezeknek a vezetőknek, ahogy nekem is, el kell ezt számolni néhány éven belül, ha még itt lesznek. Mert az nem lehet, hogy büntetlenül ilyen szabályokat hozzanak. Ez a játékosoknak és a kluboknak sem érdeke, azaz érdeke a fiatalok szerepeltetése, de nem kötelező jelleggel”

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik