A Paks a Kozármislennyel kötött kooperációs szerződést

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.07.29. 13:12
Pesti Zoltán már pályára is lépett Kozármislenyben (Fotó: Kozármisleny FC/Facebook)
A labdarúgó NB I-ben érdekelt Paksi FC kooperációs szerződést kötött a 2024–2025-ös idényre vonatkozóan a másodosztályú HR-Rent Kozármislennyel.

 

Az együttműködés lehetőséget biztosít arra, hogy azok a fiatal paksi játékosok, akik az adott hétvégén nem kapnak szerepet az élvonalban, a kozármislenyi csapatban szerepelhessenek az NB II-ben. Már korábban is élénk volt a kapcsolat a két klub között, és a jövőben ez tovább erősödik a kooperációs szerződéssel.

A kozármislenyi klub honlapja két labdarúgó nevét említi – de más futballisták is szóba jöhetnek – a kooperáció kapcsán, a balszélső Földi Dominik és a jobbszélső Pesti Zoltán kaphat lehetőséget a csapatban. Utóbbi játékos pályára is lépett a Békéscsaba elleni (1–1) vasárnapi idényrajton.

Az idei versenykiírás szerint kooperációs versenyengedélyt élvonalbeli sportszervezet egy időben maximum öt 2004. január 1. után született, azaz U21-es és annál fiatalabb korosztályú játékosa részére válthat ki, viszont a másodosztályú csapatok egy adott mérkőzésre maximum három ilyen labdarúgót nevezhetnek.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik