Fiola: Nem kaptam egy köszönömöt sem a fehérvári vezetőktől

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.27. 17:08
Fiola Attila egy köszönömöt sem kapott a fehérvári vezetőktől (Fotó: Árvai Károly)
Mint ismert, a Fehérvár FC-től az Újpest FC-hez igazolt az 59-szeres magyar válogatott labdarúgó, Fiola Attila, aki nyolc évet töltött el előző klubjánál, de az M4 Sportnak elmondta, nem kapott egy köszönömöt sem a fehérvári vezetőségi tagoktól, mégis jó szívvel gondol vissza az ott töltött időszakra. Az interjúban kiderült, hogy az Újpest már áprilisban felvette a kapcsolatot Fiola Attilával, akinek a nyáron lejárt a szerződése Székesfehérváron.

Az Európa-bajnokság előtt nem sokkal kulcscsonttörést szenvedő Fiola Attila, miután nem hosszabbított Székesfehérváron, az elmúlt időszakban egyedül készült, de úgy érzi, jó döntést hozott azzal, hogy kivárt, és elfogadta az Újpest ajánlatát.

A védő nem került be Marco Rossi keretébe a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre, de, mint mondta, ez nem lepte meg.

„Két hónapig nem csináltam semmit. Most a kanapéról nehéz lett volna bekerülni a válogatottba” – fogalmazott Fiola Attila, részletezve, hogy azt kell preferálni, aki segíteni tud a nemzeti csapaton.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik