Videó: két meccsre eltiltották a derbin a kispadról kiállított Abu Fanit – szavazzon, jogos-e a büntetés!

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.08.22. 11:01
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két bajnoki mérkőzésre eltiltotta Abu Fanit, az NB I-ben szereplő Ferencváros középpályását, akit az Újpest elleni derbi ráadásában, már lecserélt játékosként állítottak ki.

A Ferencváros 1–0-s győzelmével végződő találkozón az indulatok a hosszabbítás perceiben szabadultak el, amikor Joao Nunes és a hazaiak már lecserélt középpályása, Abu Fani kapott össze egy, az oldalvonalon kívülre került labdán, amiből lökdösődés, majd kisebb tömegjelenet alakult ki. Bogár Gergő játékvezető az eset után a portugál játékosnak sárga lapot mutatott fel, míg a ferencvárosiak középpályását kiállította.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága szerdai ülésén kétmeccses eltiltással sújtotta Abu Fanit, míg a szintén kiállított újpesti fizioterapeuta, Milovanovic Zarko három bajnokira szóló eltiltást kapott – derült ki a szövetség honlapján szerdán közzétett határozatból. 

Ezenkívül „a FEB elnöke mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el többszörös és súlyos szurkolói rendzavarások miatt. A fegyelmi ügyek elbírálása összevont eljárás keretében történik”.

SZAVAZÁS

Ön szerint jogos Abu Fani kétmeccses eltiltása?

  • 1387 szavazat (23%)
  • 1136 szavazat (19%)
  • 3560 szavazat (59%)

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik