Jövő héten újra társaival készülhet a válogatottban megsérült paksi

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.18. 12:00
Reményei szerint Vas Gábor a jövő héten újra a társaival készülhet (Fotó: paksifc.hu)
Mint ismert, Marco Rossi szövetségi kapitány a szeptemberi, Németország és Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre a paksi Vas Gábort is meghívta a magyar válogatottba, de a fiatal védő megsérült, s három nap után elhagyta az edzőtábort. A labdarúgó most a paksiak honlapjának nyilatkozott az állapotáról.

Vas Gábornak a válogatottban minimális beszakadás keletkezett a jobb combhajlítójában, ezért hagyta el a nemzeti csapatot.

„Egyre jobban vagyok, és már a kinti, a csapat melletti munkát is elkezdhettem pár napja” – mondta a paksifc.hu-nak Vas Gábor. „Remélem, a jövő héten már újra a többiekkel edzhetek, meglátjuk, hogy reagál a lábam, olyan nyolcvanszázalékosra teszem jelenleg magam.”

A fiatal futballistának sérülése ellenére célja, hogy Marco Rossi októberben is beválogassa a nemzeti csapatba.

„Ami a válogatottságot illeti, nagyon rosszul éreztem magam, hogy idő előtt el kellett hagynom a tábort, hiszen nagyon nem az volt a célom, hogy három nap után hazatérjek. Úgy érzem, ezt a részét már sikerült feldolgoznom, és kifejezetten csak a következő feladatokra koncentrálok. Ha egyszer belekóstol az ember a válogatottságba, utána már mindig ott szeretne lenni, így vagyok ezzel természetesen én is” – fogalmazott Vas Gábor.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik