Fogadj NB I-es gólszerzőkre a Tippmixprón!

Vágólapra másolva!
2024.10.18. 10:39
Fotó: Szabó Miklós
A válogatott szünet után folytatódik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, ahol az élmezőnyben és az alsóházban is nagy a tülekedés. A fordulót a Máté Csaba irányításával mindhárom bajnokiját elveszítő és a legutóbb a Fradit legyőző Paks összecsapása nyitja, a zárótalálkozó pedig az éllovas FTC és az előző három NB I-es fellépésén pont nélkül maradó Fehérvár mérkőzése lesz. (x)

Debrecenbe látogat az előző idény ezüstérmese − 5-1-2-es mérlegének köszönhetően a Paks most is az élmezőnyben foglal helyet, ráadásul a legutóbbi fordulóban Bognár György együttese elvette az FTC veretlenségét. Azon a meccsen Böde Dániel szerezte a tolnai gárda második gólját – a 37 esztendős támadónak ez volt a második bajnoki találata a szezonban. A házi góllövőlistát öt találattal Windecker József vezeti. A Loki Máté Csaba vezetésével még nem szerzett pontot az NB I-ben – két találkozót is 3-2-re veszített el. A debreceni csapat legeredményesebb góllövője a három találatnál járó Brandon Domingues, míg az előző bajnoki szezonban hétszer beköszönő Dzsudzsák Balázs nevéhez két gól fűződik.

DVSC – Paks – Szerez gólt?

SZAVAZÁS

DVSC – Paks – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Diósgyőr és az MTK is 15 ponttal áll a bajnokságban, így izgalmas összecsapásra van kilátás. Érdekesség, hogy a Hungária körúti együttes még egyszer sem játszott döntetlent ebben a szezonban, legutóbbi Diósgyőr elleni bajnokijuk viszont pontosztozkodással zárult. Azon a találkozón a kék-fehérek találatát Bognár István szerezte. A korábban Miskolcon is futballozó középpályásnak ebben az idényben is nagyon megy, már négy gólnál jár. Diósgyőri oldalon a kétszer betaláló Bright Edomwonyi a legeredményesebb.

Diósgyőr – MTK – Szerez gólt?

SZAVAZÁS

Diósgyőr – MTK – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legutóbbi két hazai bajnokiján gól nélküli döntetlent játszott az Újpest, az előző fordulóban viszont megtörte a gólcsendet: Bartosz Grzelak együttese 2-0-ra győzött Zalaegerszegen. A vezetést a már a negyedik gólját jegyző Fran Brodic szerezte meg, a második találat pedig a góllövőlistát vezető Matija Ljujic nevéhez fűződik, aki már hatodszor volt eredményes ebben a bajnokságban. Az újonc Nyíregyháza leggólerősebb játékosa a négy találatnál járó Kovácsréti Márk.

Újpest – Nyíregyháza – Szerez gólt?

SZAVAZÁS

Újpest – Nyíregyháza – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Wojciech Golla 89. percben szerzett fejesgóljával 1-0-ra legyőzte a DVSC-t a Puskás Akadémia a legutóbbi fordulóban, így pontszámban utolérte az egy meccsel kevesebbet játszó Ferencvárost. A felcsútiak csak a Paks (1-2) és az FTC (0-3) vendégeként szenvedtek vereséget, míg a Kecskemét mindössze egy győzelemmel sereghajtó, és a héten egy edzőváltáson is átesett: vasárnap már nem Szabó István, hanem Gera Zoltán irányítja a csapatot. A Kecskemét szerezte a legkevesebb gólt a bajnokságban, mindössze hatot – ebből két-két találat Lukács Dániel, illetve Nikitscher Tamás nevéhez fűződik. A Puskás Akadémiában eddig az egyaránt három gólig jutó Lamine Colley és Jonathan Levi volt a legeredményesebb.

Kecskemét – Puskás Akadémia – Szerez gólt?

SZAVAZÁS

Kecskemét – Puskás Akadémia – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Nyolc találkozón mindössze kétszer győzött, így a 11. helyről várja a 10. fordulót a ZTE, míg az újonc Győr egy ponttal gyűjtött többet Márton Gábor együttesénél. A zalaegerszegiek utolsó öt bajnokijukon csak egyszer tudtak egynél több gólt szerezni, és három olyan játékosuk van, aki eljutott két találatig: Sajbán Máté, Dénes Csanád Vilmos és Mim Gergely. A győrieknél a szezon közben érkező, ugyancsak kétgólos Nadir Benbouali a legeredményesebb. A győriek a pontvadászatban csak egyszer értek el kettőnél több gólt – éppen a legutóbbi, Fehérvár ellen 3-1-re megnyert mérkőzésen. Ezen a találkozón megszerezte első NB I-es gólját Zeljko Gavric, aki korábban az FTC-ben is megfordult, a 2020/21-es idényben pedig volt egy 8 gólos szezonja a Crvena zvezda játékosaként a szerb élvonalban.

ZTE – Győr – Szerez gólt?

SZAVAZÁS

ZTE – Győr – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Matheus Saldanha hamar letette a névjegyét: a Partizan Belgrádtól szerződtetett brazil támadó első Fradi-tétmeccsén rögtön duplázott a Budafok elleni Magyar Kupa-találkozón, és már négy bajnoki gólt is összehozott. Ehhez mindössze három NB I-es találkozóra volt szüksége – a Puskás Akadémia ellen csereként beszállva ért el mesterhármast. Az előző idényben húsz találattal gólkirályi címet szerző Varga Barnabás eddig kétszer volt eredményes a pontvadászatban. Nem vár könnyű feladat a fehérváriakra, ha meg akarják állítani a ferencvárosi támadókat, ráadásul Pető Tamás együttese zsinórban három bajnoki vereség után érkezik az Üllői útra, és a Nyíregyháza után ők kapták a második legtöbb gólt. Székesfehérvári oldalon két-két találattal Nejc Gradisar és Kovács Patrik a legeredményesebb.

FTC – Fehérvár – Szerez gólt?

SZAVAZÁS

FTC – Fehérvár – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az NB I-es mérkőzések kapcsán érdemes figyelni a Tippmixpro aktuális szuper oddsait és az aktuális Oddsrakétát is, valamint az Őszi foci Oddspiramis ajánlat feltételeinek megfelelve is növelheted várható nyereményed összegét. Ráadásul az új regisztrálók a Tippmixprón november 4-ig akár 50 000 forintos bónuszt is kaphatnak első befizetésüket követően (Részletek!)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik