NB II: elutasították a Nyíregyháza óvását a HTE-meccs kapcsán

Vágólapra másolva!
2011.04.12. 18:57
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség elutasította az NB II-es Nyíregyháza óvását, amelyet a 16. fordulóban lejátszott, Hajdúböszörmény elleni 1–1-es meccs kapcsán nyújtott be a nyírségi csapat.

Mint ismeretes, a Hajdúböszörmény Vác elleni bajnokiján a játékvezető nem engedte pályára lépni Steve Simtchatchát, Igor Bogdanovicsot és Cosmin Giurát, mert az igazolásukról hiányzott egy pecsét. A Nyíregyháza ezért utólag megóvta a 16. fordulóban lejátszott Hajdúböszörmény elleni bajnokit.

Márton István technikai vezető a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) azért utasította el a Nyíregyháza óvását, mert nem a hajdúböszörményiek, hanem a megyei szövetség hibája miatt nem stimmelt a játékosok igazolása (hiányzott róla egy pecsét).

Az MLSZ fegyelmi bizottsága egy másik, a nyíregyháziakat érintő ügyben is döntést hozott: a Békéscsaba–Nyíregyháza mérkőzésen történt rendezési hiányosság és a vendégszurkolók rendzavarása miatt a Békéscsabát írásbeli figyelmeztetésben részesítették, a Nyíregyházát – mint visszaesőt – 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

A fegyelmi bizottság további határozatairól itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik