Megyei foci: sok volt a sérült, mesterötösig jutott a kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 12:00
null
Kiállt a kapuból, mesterötös a vége (Fotó: <a href="http://www.bakonyifoci.hu/tartalom/cikk/330084_mesterotost_lott_a_kenesei_kapus" target="_blank">bakonyifoci.hu</a>)
Ha kapus rúg gólt, az mindig különleges, ha azonban egy kapus mesterötösig jut, az már inkább hihetetlen. Márpedig bakonyifoci.hu beszámolója szerint Mocher Dávid képes volt erre, igaz, a mezőnyben.

 

A Balatonkenese felnőtt csapatának kapusa, aki legutóbb a Tihany elleni bajnokin védte a „nagyok” kapuját a sok sérülés és eltiltás miatt az ifik között kapott helyet az utóbbi fordulókban.

Mocher Dávid csatárként jutott szóhoz a vasárnapi, Badacsonytomaj elleni U19-es mérkőzésen, ahol aztán mesterötösig jutott. A játékos már nyolc gólnál tart – írja a bakonyifoci.hu

„Jól fogadtam a vezetőség döntését, már régebben felvetettem, hogy csatárt szeretnék játszani. Ez a mesterötös nem az én érdemem, hanem a csapaté, nem én lőttem öt gólt, hanem a Balatonkenese SC U19-es csapata. A teljesítményemről annyit, hogy van még hova fejlődnöm. Igazából ott játszom, ahol a csapatnak szüksége van rám, de lehetőség szerint maradnék a csatár poszton…” – mondta a kapusból lett csatár.

Sok volt a sérülés, mesterötösig jutott a kapus (Fotó: MLSZ)
Sok volt a sérülés, mesterötösig jutott a kapus (Fotó: MLSZ)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik