NB II: sorsdöntő meccs előtt a Tatabánya – újabb vereség esetén személyi változások jöhetnek

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.27. 08:42
Gyürki Gergely (jobbra) sorsa is a tét a Csákvár ellen (Fotó: kemma.hu)
A korábban meghozott ultimátum értelmében ha az Opus Tigáz Tatabánya veszít Csákváron a labdarúgó NB II 11. fordulójában, akkor személyi változások történhetnek a klubnál – hívta fel rá a figyelmet a kemma.hu megyei portál.

A hatos vereségszériában lévő Bányász számára vízválasztó lesz a vasárnap 17 órakor kezdődő, Csákvár elleni meccs: a két hete, a válogatott szünet alatt tartott válságértekezleten a tulajdonosi és szponzori kör ultimátumot adott a szakvezetőségnek, mely szerint ha a csapat a következő hat mérkőzésén nem szerez legalább kilenc pontot, vagy a következő két meccsét elveszíti, a szakmai stábban és a játékoskeretben is drasztikus változtatásokat hajtanak végre. Azóta egy mérkőzést játszott a gárda, melyet az előző hétvégén 2–0-ra elveszített hazai pályán a Mezőkövesd ellen... Nem nehéz tehát kitalálni, hogy a Csákvár elleni idegenbeli találkozó sorsdöntő lesz.

„A Csákvár masszív csapat, évek óta stabil tagja az NB II mezőnyének, nehéz lesz fogást találni rajta – ecsetelte a megyei portálon Gyürki Gergely, a Tatabánya vezetőedzője. – Valószínűleg ők dominálják majd a mérkőzést, több helyzetük is lesz, nekünk így sokkal hatékonyabban kell futballoznunk annál, ahogy azt az előző meccseinken tettük.”

Ami az ultimátumot illeti, azzal kapcsolatban Gyürki úgy fogalmazott, hogy megpróbálják kizárni a felkészülésből és csak a Csákvár elleni mérkőzéssel foglalkoznak. A szakember szerint a csapatnak vannak sérült és formahanyatlással küszködő játékosai is, akik emiatt nem lépnek pályára Csákváron.

A Tatabánya hat ponttal az utolsó helyen áll a másodosztályban. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik