NB II: egy hosszabbító és újabb három távozó Kozármislenyben

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.10. 15:16
null
Nagy Erik a hetedik idényét kezdi Kozármislenyben (Fotó: kozarmislenyfc.hu)
A labdarúgó NB II-be a harmadosztály Közép-csoportjából veretlenül feljutó HR-Rent Kozármisleny szerződést hosszabbított védekező középpályásával, Nagy Erikkel, de hivatalos honlapján tudatta azt is, hogy a korábbi távozók mellett Kónya Kornél, Keresztes Barna és Tóth Péter is elhagyja a csapatot.

A Baranya megyei együttes már korábban bejelentette, hogy az előző évi keretből Horvát Gábor, Pacéka Norbert, Loch Péter, Kiszely Dominik, Kozics Barnabás és Takács Martin is távozik, de a másodosztály újonca a honlapján most arról is hírt adott, hogy Kónya Kornél két és fél év után szintén elmegy a csapattól, ahogy az előző idényben több sérüléssel bajlódó Keresztes Barna és Tóth Péter sem marad Kozármislenyben.

Nagy Erik viszont a másodosztályba is követi a baranyaiakat, miután meghosszabbította szerződését, s az előttünk álló idényben megelőzheti Lauer Norbertet a klub örökranglistáján, hiszen a védekező középpályás két részletben már hat évet töltött a baranyaiaknál, s már 203 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben.

A Kozármisleny korábban Bartha László, Clinton Osei, Kulcsár Kornél, Vogyicska Balázs és Guth Ádám érkezését jelentette be, míg az előző idény keretéből négy kapus (Lékai Soma, Somogyi Máté, Budzsáklia Benett, Szabó Dávid) és tizenegy mezőnyjátékos (Kirchner György, Hampuk Ádám, Tóth Zoltán, Turi Tamás, Vajda Roland, Beke Péter, Horváth Dániel, Szabó Dominik, Gajág Gergő, Füredi Szabolcs, Berdó Máté) marad a csapatnál, míg Ulrich Dániel vélhetően harmadosztályú gárdához kerül kölcsönbe, de a kozármislenyi tervek szerint az NB II-es együttes edzéseit is látogatná.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők: Bartha László (Kecskemét), Clinton Osei (MTK – kölcsönbe), Guth Ádám (MTK II),Kulcsár Kornél (Budafok), Vogyicska Balázs (FTC II)
Távozók: Kozics Barna (III. Kerület), Wittrédi Dávid (III. Kerületi TVE), Horvát Gábor (?), Keresztes Barna (?), Kiszely Dominik (?), Kónya Kornél (?), Loch Péter (?), Pacéka Norbert (?), Takács Martin (?), Tóth Péter (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik