Légiósok: A Fradinál erősebb csapatba került - Lovrencsics Holmanról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.24. 14:02
A Lech Poznan légiósa, Lovrencsics Gergő elmondta, hogy barátnőjével együtt segítik a beilleszkedésben a klub új futballistáját, Holman Dávidot, aki erősebb csapatba került, mint a Ferencváros.

„Ismeretségünk régebbi keletű, de sosem játszottunk egy csapatban. Amikor szüksége lesz a segítségre, a barátnőmmel szívesen megadjuk neki. Sokkal könnyebb így a számára. Tudom, hogy nehéz lesz átállnia, főleg a kihagyása után, mert a Ferencvárosnál erősebb csapatba került. De nem fél attól, hogy sokat kell dolgoznia. Nagyon fontos lesz, hogy most mi történik vele, minél több játékpercre van szüksége” – idézi a poznan.sport.pl Lovrencsicset.

„Mielőtt ide szerződött, sokat beszéltünk. Mondtam neki, hogy ez lenne a legjobb a számára. Rengeteg gólt szerez a csapatunk, szeretnénk játszani az Európa-ligában, állunk a Lengyel Kupában, és szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Holman jó játékos, tipikus tízes vagy kilences, remek technikája és kiváló fizikuma van.”

Lovrencsics a tegnapi Nemzeti Sportban is beszélt új magyar csapattársáról, aki szerinte hamar beilleszkedett.

„Csak jókat tudok róla mondani, amit eddig láttam tőle, az teljes mértékben pozitív. Nem akármilyen lehetőség van a kezében, látszik is rajta, hogy nagyon elszánt, bizonyítani akar. Két edzőmérkőzést játszottunk idáig, mindkét alkalommal együtt léptünk pályára, a másodikon kezdőként. A játékosok könnyen befogadták, segítenek neki, és úgy látom, jó benyomást tett a szakmai stábra is. Nem egyszerű a helyzete, mert fél év kihagyás után bárhol nehéz felvenni a tempót, a lengyel bajnokság ráadásul jóval pörgősebb a magyarnál. Fel kell nőnie a feladathoz.”

Reggel fordított volt a szereposztás: korábbi hírünkben Holman mondta el véleményét Lovrencsicsről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik