Légiósok: Nem versenyezhetek Lewandowskival – Nikolics

Vágólapra másolva!
2015.10.22. 09:58
Nikolics Nemanja, a varsói Legia csatára, a lengyel bajnokság góllövőlistájának vezetője szerint nincs titka annak, hogy elképesztő formába lendült új csapatában, hacsak az nem, hogy mindig is hitt magában.

„Engem nem lepett meg a hatékonyságom. A gólszerzés a munkám, ezért vett meg a Legia. Talán több embert meglep a hozzáállásom, de mindig hittem és hinni is fogok magamban” – magyarázta a Przeglad Sportowynak Nikolics, akit arról is megkérdeztek, miben más a munka Sztanyiszlav Csercseszovval, mint Henning Berggel.Nikolics, akit arról is megkérdeztek, miben más a munka Sztanyiszlav Csercseszovval, mint Henning Berggel.

„Még a munka elején járunk Csercseszovval, nehéz lenne hosszabban beszélni róla, még nehezebb összehasonlítani Berggel. De amúgy a norvéggal is jó kapcsolatom volt, hitt bennem és megfizettem a bizalmát.”

Nikolics az aranycipős esélyeire nem kívánt hosszabban reagálni, szerinte erről nem is érdemes beszélni.

„Nem versenyezhetek Robert Lewandowskival. Tudom, hogy a harmadik helyen vagyok jelenleg összevetésben, de még az elején járunk. Minden összegzés a szezon végén lesz, a jelenlegi statisztika nem számít. Ami nem változik, hogy keményen dolgozom azért, lengyel bajnok legyek és gólkirály” – mondta a 27 éves, 12 bajnokin 15 gólnál járó magyar válogatott támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik