Szerdán következhet az igazi erőpróba a török válogatott ellen

Vágólapra másolva!
2007.09.09. 21:34
Úgy tűnik, a világbajnok Olaszország elleni 3–1-es győzelem nem csak kicsúszott eredmény volt: szombat délután a magyar válogatott 11 ezer néző buzdítása mellett Európa-bajnoki selejtezőn 1–0-ra legyőzte az előkelőbb, a FIFA-ranglistán 25. helyen rangsorolt Bosznia-Hercegovinát.

BŐVEBBEN A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN!
Az Olaszország, valamint Bosznia-Hercegovina elleni produktum olyan erős alap, amelyre lehet építeni, éppen ezért egyre többen hihetnek abban: eredménye lesz a válogatottnál végrehajtott generációváltásnak.

Szerdán Törökországban nem a magyar csapat lesz az esélyes. Nem bánkódnánk, ha bűn rossz játékkal, szerencsével jönne össze az esetleges pontszerzés, ám a jövőt illetően sokkal többet jelentene, ha épp olyan szervezetten, hatalmas becsvággyal, egymást kisegítve, vagányan futballoznának a pályára lépők, mint Olaszország vagy Bosznia-Hercegovina ellen.

Ha így lesz, akkor megint tettek azért, hogy a 2008-as világbajnoki csoportbeosztás készítésekor egyetlen riválisnál se legyintsenek, ha megtudják, Magyarország is az ellenfeleik között van…

A törökök elleni mérkőzésre való felkészülés hétfőn kezdődik, vasárnap laza napot tartott Várhidi Péter Gödön. A hangsúly a pihenésen és a regenerálódáson volt, mert a szövetségi kapitány szerint a szombati találkozó sokat kivett a játékosokból, akik fizikailag és idegileg is elfáradtak.

A játékosok hazamehettek a családjukhoz, kikapcsolódhattak, de természetesen estére mindenkinek vissza kellett érnie az edzőtáborba, ahol tévéztek, beszélgettek – ki-ki kedve szerint, hogy aztán hétfő délelőtt újult erővel folytatódhasson a munka.

További információk a magyar válogatottról, valamint interjú Gera Zoltánnal és Fülöp Mártonnal a hétfői Nemzeti Sportban!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik