A törökök tudják: világbajnokverő válogatottat fogadnak

Vágólapra másolva!
2007.09.11. 19:50
Nagy felhajtás várta a magyar válogatottat Isztambulban, a tranzitból kilépő futballistákat nemes egyszerűséggel megrohamozták a török újságírók, ebből is érzékelhető: az elmúlt hetekben nőtt a magyar nemzeti együttes nimbusza.
Czagány Balázs
Czagány Balázs

Fél órás késéssel indult a magyar válogatott külön gépe kedden reggel Ferihegyről. A magyar légitársaság számítógépes rendszerében ugyanis kisebb ”rövidzárlat” keletkezett, a hiba elhárítása után azonban már semmi akadálya nem volt, hogy a küldöttséget szállító gép ha késve is, de elinduljon Isztambul felé.

A török városban aztán igazi sztárként fogadták a magyar futballistákat, újságírók tucatjai várakoztak az előtérben, a játékosok minden lépését kamerák kísérték, Várhidi Péter pedig ki sem látszott az őt körülvevő mikrofonok sűrűjéből. A törökök tudták: a világbajnokverő magyar válogatott érkezett meg.

Egy biztos: Isztambulban valóban óriási a várakozás a szerdai mérkőzéssel kapcsolatban, a találkozóra hetekkel ezelőtt elfogytak a jegyek.

Várhidi Péter kedden este, a mérkőzés időpontjában egyórás edzést vezényelt a magyar labdarúgóknak, a Nemzeti Sport kérdésére pedig többek között elárulta azt is, hogy miért hagyta ki Tőzsér Dánielt a kezdőcsapatból.

A szövetségi kapitánnyal készített teljes interjúnkat a szerdán megjelenő Nemzeti Sportban olvashatják.

A MAGYAR-OLASZ MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik