NS: Storck novemberig biztosan marad; Bekő és a kandi kamera – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.15. 23:31
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
♦ Töretlen a bizalom a válogatottat pótselejtezős helyre vezető Bernd Storck iránt, az MLSZ-től kapott információ szerint – ellentétben a július 20-i közleménnyel – az 52 esztendős német szakember szerződése november végéig él, így ő szövetségi kapitányként várhatja a vasárnapi sorsolást. De vajon lehetséges ellenfeleink közül kik szeretnének mindenképpen ellenünk játszani? Mit kell tudni Norvégiáról és Szlovéniáról? Pótselejtezős körkép a pénteki Nemzeti Sportban.

♦ Nem kandi kamera volt, hanem a valóság. A DVTK vezető edzője, Bekő Balázs saját bevallása szerint nem akart hinni a szemének csapata gyalázatos produkciója láttán.

♦ Az Európa-bajnoki selejtező után ismét az NB I-es bajnokság kerül fókuszba, szombaton zöld-fehér rangadót játszanak: az első helyezett Ferencváros otthonában vendégeskedik a Haladás, amelynek kapusától, Király Gábortól nem tartanak a fővárosiak támadói.

♦ Sir Alex Ferguson az 1999-es BL-döntőt tekinti a Manchester United élén eltöltött időszaka legfontosabb állomásának, de nem tagadja, voltak nehéz pillanatai is az angol sztárcsapat kispadján.

♦ Ha kell, fejen állva is véd, mondta Bálint Mátyásnak az átmenetileg egyedül maradó Szikora Melinda, a BL-re készülő Ferencváros kapusa.

♦ Élete legfontosabb szezonjára készül az öttusázó Kasza Róbert, aki nemcsak Rióban, hanem az olimpiát megelőző versenyeken is jól akar szerepelni, mert mint mondja, az úszóknál Hosszú Katinka sem manöken üzemmódban teljesít. Klein Ron interjúja.

♦ Fontos mérföldkő két sportág életében: vívó- és birkózótermet adtak át ünnepélyes keretek között a budapesti Erzsébet-ligetben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik