NS-ajánló: Szalai és Stieber, együtt vagy külön? – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.27. 23:33
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Szalai és Stieber, együtt vagy külön – akár Hannoverben is. Smahulya Ádám azt is körbejárja, mit jelentene a válogatott számára, ha a két, Hoffenheimben, illetve Hamburgban mellőzött támadó egy klubban szerepelne.
• Szalai és Stieber, együtt vagy külön – akár Hannoverben is. Smahulya Ádám azt is körbejárja, mit jelentene a válogatott számára, ha a két, Hoffenheimben, illetve Hamburgban mellőzött támadó egy klubban szerepelne.

Paksi matematika: hatmilliószor tizenkilenc az száztizennégymillió – ennyit keresett ősszel az NB I-ben minden évben kissé lesajnált kiscsapat azzal, hogy csak magyar játékosokat foglalkoztat. Ráadásul nem is akárhogy szerepel a társaság: mint Haraszti Zsolt ügyvezető Pietsch Tibornak elmondta szezonértékelő sorozatunk következő epizódjában, az ingerszegény környezet és a felhajtás hiánya jót tesz a sikeréhes játékosoknak.

Bezzeg Diósgyőrben kisebb a boldogság: egység nincs, csak kétség van, Bekő Balázst nem fogadta be a közeg, meg hát az eredmények sem jöttek. Somogyi Zsolt értékeléséből kiderül, hogy Egervári Sándor talán közösséget kovácsolhat a DVTK-ból, amelyből szakértőnk, Bognár György valami koherens filozófiaféleséget hiányol.

Balogh Balázs, az ősz egyik legjobb középpályása jövő ősszel már egy erősebb bajnokságban lenne az egyik legjobb középpályás, de klubja, az Újpest opciós joggal rendelkezik a szerződéshosszabbításra. Mi lesz most?

Egy másik Balogh, a debreceni Norbert arról mesél Galambos Dánielnek, most, hogy befutott futballista lett, mi került a szegény sorban felnőtt labdarúgó karácsonyi asztalára, illetve azt is, hogy mit ígért Bernd Storcknak.

Évértékelőt tartunk a csapatsportágakban is: Papp Bálint nemcsak Sylvester Stallonét idézi meg a röplabdásokról szóló epizódban, miközben feleleveníti a csodás nyári hónapokat, hanem arra is felhívja a figyelmet, hogy a halott kikopogott a koporsóból.

Fucsovics Márton új edzőt talált megint, ezúttal Sávolt Attila mellett kötött ki. A legjobb magyar férfiteniszező Klein Ronnak elismerte, hogy 2015-öt nem vette mindig teljesen komolyan, így aztán nem is tudta megvalósítani a terveit. De majd jövőre!

Formula–1-es szezonértékelőnk második részében a csapatok között hirdetünk eredményt. Az első helyezett kiléte talán nem meglepetés, elvégre a Mercedes agyonnyerte magát idén, de hogy jön ide a Force India?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik