Labdarúgó NB I, 2024–2025, 8. forduló
Fehérvár
1
Végeredmény
2
Paksi FC

90+8
VÉGE

VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS! Őrületes izgalmak után a Paks elhozta a három pontot a Sóstói Stadionból. Minden volt ezen a meccsen... Köszönjük a figyelmet!

90+6'
GÓL

OTT A GÓL! A győztes gól! Windecker talál a fehérvári kapuba! Rendezetlen maradt a fehérvári védelem, a csereként beállt paksi játékos pedig azok után, hogy kihagyott egy tizenegyest, most ragyogó mozdulattal, külsővel lő a Fehérvár kapujába. 1–2

90+5'

Mi van itt a végén? Stefanelli fejelt hatalmas helyzetben a paksi kapu mellé, majd rögtön megindult a Paks, Varga belőtte a labdát középre, Zimonyi azonban négy méterről nem tudott a kapuba találni. Őrült a végjáték! 

90+3'

Emberelőnyben a Paks, de az utolsó percekben már inkább a Fehérvár az aktívabb. Van még három perc. Legalább három perc. 

90+1'

Annál is inkább, mert hat perc lesz a hosszabbítás. 

90'

Kezdődik az utolsó perc! Bármi lehet még... 

87'
CSERE

Cserél a Paks: Mezei helyett Varga Roland érkezik. Három csatárral játszik már a Paks.

86'

Tüntet a hazai közönség. Egyre paprikásabb hangulatú a meccs. 

83'
Sárga lap

Kinyik állítja meg egy könyökössel Gradisart, aki  ígéretes helyzetben kilépett volna... Megússza egy sárgával. 

78'
Piros lap

Larsen rántja le Windeckert, és neki már van sárgája. Kap még egyet, így mehet zuhanyozni a fehérvári játékos. Emberelőnybe kerül a Paks! 

75'
GÓL

Most nem Windecker, hanem Ötvös lövi, és ő már nem hibáz. EGYENLÍT A PAKS! 1–1

75'

Tizenegyest kap a Paks, már a másodikat a meccsen! Simut kezéhez ért a labda, így látta Karakó a VAR-vizsgálat után. 

74'
VAR

Közben egy lehetséges tizenegyest vizsgálnak. Mintha a fehérvári játékos kezéhez ért volna a labda... Ki is hívják Karakót. 

73'

Ötvös próbálkozott egy átlövéssel vagy 25 méterről, a labda lepattant Dala előtt, és amúgy mellé ment volna, de a fehérvári kapus biztosra ment, és szögletre üttte a labdát. 

71'
Sárga lap

A gólszerző Holender kap egy sárga lapot. A Paks pedig szabadrúgásssal jöhet. 

68'
CSERE

És Zimonyi Dávid is beáll Vécsei helyett.

67'
CSERE

Kettős csere a Paksnál: elsőnek jön Böde Dániel Tóth helyett.

66'
Sárga lap

Győrfi kapott egyet, de nincs szabadrúgás, a fiatal paksi védő pedig törleszt, keményen felrúgja Gradisart. Sárga lap a jutalma. 

63'

És Katona rögtön helyzetbe is kerül, ám a kapufát találja el a lapos lövés. Elsőre úgy tűnt, hogy lesen volt a fehérvári játékos, de a lassítások alapján egy vonalban tartózkodott a paksi védővel. Tehát ha belövi, érvényes a gól. 

62'
CSERE

Aztán cserél a Fehérvár: lemegy Szerafimov, beáll Katona Mátyás.

61'

Most Larsen fekszik a földön, őt is ápolni kell. 

58'

Továbbra is a Paks irányítja a játékot, de a Fehérvár jól védekezik. És ami a legfontosabb: vezet is a hazai csapat. 

53'
CSERE

Cserél a Fehérvár: Milicevic helyett Bedi Bence érkezik. 

50'
11-es

Windecker kihagyta! A kapufát találta el a csereként beállt paksi játékos, Dala is hozzáért a lapos lövéshez. A kipattanót aztán kapura lőtte volna Windecker, de elesett... nincs újabb tizenegyes.

49'

Tizenegyest kap a Paks!

47'
CSERE

Cserélt a Paks: Haraszti helyett Windecker érkezett.

46'
Második félidő

Elkezdődött a második félidő. 

45+2'
Szünet

És ezzel véget is ért az első félidő. A Paks irányította a meccset, ám a Fehérvár talált a kapuba. A futball már csak ilyen játék... 

45'
GÓL

VEZET A FEHÉRVÁR! De mekkora góllal! Holender vett át egy hosszú felívelést, majd egy pattanás után, 18 méterről hatalmas gólt ragasztott a paksi kapuba. A vendégek Haraszti ápolása miatt még tíz emberrel voltak, ezt használta ki tökéletesen a Fehérvár. 1–0

44'

Haraszti szabálytalankodott egyet a felezőnél, de úgy tűnik, ő járt rosszabbul. Lent maradt a földön és ápolni kell. Nagyon csúnyán esett. Lehet, hogy csere lesz. 

41'
Sárga lap

Szép kényszerítővel hozta ki a labdát a Paks, de Milicevic megakasztotta Győrfit pont akkor, amikor a fiatal paksi meglódult volna. Sárga lapot kap érte. 

40'

Tóth vagy 35 méterről fordult kapura, meg is küldte a labdát rendesen, de pár méterrel célt tévesztett. 

38'
Sárga lap

Ötvös ragadta meg, majd vitte földre ellenfelét. Sárga lap. 

36'
CSERE

Rossz hír a fehérvári szurkolóknak: Melnik mégsem tudja folytatni a játékot, le kell cserélni. Pető Milán érkezik a helyére. 

34'

Újabb paksi próbálkozás! Mezei tolta a labdát a felfutó Mezeihez, aki beadás helyett lőtt, nem is rosszul. Dala mentett szögletre. 

33'

Úgy tűnik, nincs nagyobb baja a fehérvári játékosnak, már vissza is jött a pályára. 

30'

Melnik szorul ápolásra, le is kell vinni a pályáról. Kérdéses, hogy tudja-e folytatni a játékot. 

27'

Stefanelli beívelése után Spandler fejelt, nem volt különösebben veszélyes, de Simon inkább biztosra ment, és szögletre ütötte a labdát. 

22'

Vécsei ütközött nagyon keményen Spandlerrel, fájdalmas arccal maradt lent a paksi játékos. Szerencsére nincs baja, tudja folytatni a játékot. 

19'
Sárga lap

Na tessék, Larsen most megpróbált labdát szerezni, de nem járt sikerrel. Földre vitte ellenfelét, kap is érte egy sárga lapot. 

17'

Folyamatosan a fehérvári térfélen folyik a játék. Nehezen tudnak labdát szerezni a hazaiak. 

11'

Megvolt a meccs első nagy helyzete! De még mekkora... Mezei passza tökéletes volt a mélységből érkező Ötvösnek, aki lövőhelyzetet harcolt ki magának, Dala azonban bravúrral szögletre tornászta a labdát. 

8'

Az első három percben alig volt a labda a Paksnál, most viszont már a Fehérvár térfelén folyik a játék. A vendégek adogatnak, a hazaiak saját térfelükön védekeznek és próbálnak labdát szerezni. 

4'

Megvolt az első próbálkozás a meccsen, Gradisar készítette le a labdát Larsennek, aki egyből lőtt, de nem találta el a kaput. 

Meccs indítása

Elkezdődött a mérkőzés!

Perceken belül kezdődik a Fehérvár–Paks összecsapás az NB I 8. fordulójából. A találkozó előtt a hazaiak a 8., a vendégek a 6. helyen állnak, de a két csapatot csak egyetlen pont választja el egymástól. Tartsanak velünk!

Üdvözöljük kedves olvasóinkat!