Bemutatják Drogbáékat

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2004.07.19. 20:45
Címkék
Didier Drogba a Chelsea-é, a londoni klub és a Marseille ugyanis megállapodott abban, hogy az elefántcsontparti csatár 24 millió font ellenében a Stamford Bridge-re költözik.
Drogba kedden repül az angol fővárosba, ahol aláírja új szerződését, és szerdán már utazhat is a csapattal az Egyesült Államokba, ahol szombaton a Celtic ellen bemutatkozik. Ezt megteheti Tiago, a Benfica középpályása is, aki hétfőn átesett az orvosi vizsgálaton.
Kedden tehát két játékost is bemutathat José Mourinho menedzser, a keret pedig ezzel teljessé válik a tengerentúli túrára. Az előző idényben a francia liga legjobb játékosának megválasztott Drogba Kezsmannal, Mutuval és Eidur Gudjohnsennel vív majd a csapatba kerülésért. Tiagóért a Benfica tízmillió fontot kap, benne volt Portugália Eb-keretében, de egy percet sem játszott a tornán.
Mourinho érkezése előtt eldőlt, hogy Petr Cech és Arjen Robben a Chelsea játékosa lesz, a portugál szakvezető pedig Kezsmant és Paulo Ferreirát vásárolta meg Drogbáék előtt. A felsorolt játékosok jelentik a klub jövőjét, de a Stamford Bridge-en, mint általában Angliában, a múltra is rengeteget adnak. Augusztus nyolcadikán, a Chelsea egyetlen hazai előkészületi mérkőzésén búcsúzik el a közönségtől egyik nagy kedvence, Gianfranco Zola, aki tavaly nyáron szerződött az olasz Cagliariba. "Imádom a Chelsea-t, rengeteg angol szurkolóval találkoztam az előző szezonban, akik eljöttek Szardíniára csak azért, hogy lássanak. Ennyivel mindenképpen tartozom nekik" – mondta Zola.
Végül egy hír, szintén Londonból: a Fulham és a Blackburn megegyezett egymással, így Andy Cole szabadon a fekete-fehérekhez szerződött.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik