Vb-selejtezők: hondurasi bravúr

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2004.08.21. 00:29
Címkék
A tengerentúlon a vb-selejtező második fordulójának első mérkőzéseit játszották le a csapatok, amelyek közül a legnagyobb meglepetést Honduras szerezte Costa Ricában aratott 5-2-es diadalával.
Az első negyvenöt percben két-két gól született, aztán Honduras a második félidőben két vállra fektette a legutóbbi világbajnokságon szereplő vendéglátóját. A csoport másik meccsén Guatemala is idegenben nyert Kanada ellen, méghozzá a Los Angeles Galaxyben játszó Carlos Ruiz két góljával. Szintén 2-0-s vendéggyőzelem született a C-csoport mérkőzésén, Trinidad és Tobago ezzel egyelőre a csoport első helyén áll, de Mexikó az olimpiai szereplése miatt még nem játszotta le első meccsét.
Salvador Panama ellen nyert, Panama egyetlen gólját Julio Dely Valdes szerezte, a 37 éves csatár és ikertestvére, Jorge annak ellenére vállalta a játékot szerdán, hogy bátyjuk hétfőn elhunyt. Armando három éve szívinfarktust kapott, azóta kómában feküdt. Jamaicában a hazaiaknak két percet kellett volna kihúzniuk, hogy legyőzzék az Egyesült Államokat, de Brian Ching meghiúsította a tervüket. ---- V ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik