Az Atlético merész álmai

GYENGE BALÁZSGYENGE BALÁZS
Vágólapra másolva!
2004.08.26. 23:15
Címkék
Forlán segíthet a Villarrealon
Forlán segíthet a Villarrealon
Forlán segíthet a Villarrealon
Forlán segíthet a Villarrealon
Forlán segíthet a Villarrealon
Forlán segíthet a Villarrealon
Sokak számára a spanyol elitliga a legerősebb a világon, elsősorban azért, mert több olyan középcsapat van a mezőnyben, amely az UEFA-kupás helyekért küzd, sőt, bármelyikük képes lenne akár a bajnokságot is megnyerni, igaz, ehhez elsősorban az kellene, hogy az igazán nagyok végigbotladozzák az idényt. A fent említett táborba tartozik a két sevillai egylet, a Betis és a Sevilla, ide sorolható az utóbbi években elsősorban anyagi gyarapodásának köszönhetően megerősödő Villarreal, valamint az Atlético Madrid, amely mostanság elsősorban a történelméből él.
A korábbi vasmarkú elnök, Jesús Gil halála óta új szelek fújnak a fővárosiaknál, igaz, az új vezérkar is jelentős célokat szeretne elérni az egyébként nem annyira erős kerettel. A Vicente Calderón-stadionban a legnagyobb sikerként azt könyvelhetik el, hogy sikerült megtartani a spanyol labdarúgás egyik legnagyobb ígéretét, Fernando Torrest, az újonnan érkezők névsora - Perea (Boca Juniors), Pablo (Albacete), Leo Franco és Colsa (Mallorca), Luccin (Celta Vigo) - ugyanis egyáltalán nem eget rengető. Igaz, sokan hisznek az új edzőben, César Ferrandóban is.
A Villarreal éppen az Atléticót legyőzve jutott be az Intertotóból az UEFA-kupába. A sárga-kékeknek az idén nyáron is sikerült igazolniuk egy olyan klasszist, Diego Forlán személyében, aki korábbi csapatában (Manchester United) nem igazán tudta kamatoztatni tudását, de várhatóan kibontakozik majd a Villarrealban. A csapat ugyanakkor két olyan fontos bekket veszített el, mint Coloccini (Milan) és Belletti (Barcelona). ---- S ---- A
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik