A feltámadásra várnak

GYENGE BALÁZSGYENGE BALÁZS
Vágólapra másolva!
2004.10.01. 20:41
Címkék
Érdekes rangadóra kerül sor a hét végén, ugyanis két gyenge formában lévő elitgárda randevúzik egymással.
Igaz, a Real Madrid legutóbb látványosan feltámadt a Roma ellen a Bajnokok Ligájában, ám azt nem szabad elfelejteni, hogy a királyi gárda olyan ellenféllel szemben nyert 0-2-ről 4-2-re, amely hozzá hasonlóan igen rossz passzban van. De legalább egyszer már felállt a padlóról, ami ugyan mostani vendégéről, a Deportivóról is elmondható (az Athletic Bilbao otthonában nyert 0-1-ról még a 3. fordulóban), ám Javier Irureta csapata ebben az idényben eddig rendre esélytelennek bizonyult, amikor valamirevaló riválissal mérkőzött.
A kék-fehérek így leginkább abban bízhatnak, hogy a Real góliszonya tovább folytatódik (leszámítva a Roma elleni mérkőzést), ráadásul Ronaldo minden bizonnyal kihagyja a találkozót, mert az említett BL-mérkőzésen meghúzódott a jobb lábán. A brazil klasszis mellett a már korábban kidőlt Solari, Borja, César és Woodgate hiányzik majd, ugyanakkor Owen ismét bevetésre kész.
A Depornál is hiányoznak meghatározó játékosok: Diego Tristán még be sem mutatkozhatott ebben az idényben sérülése miatt, míg a csapat szellemi vezérének tartott Mauro Silva egyelőre edzeni sem tud. Víctor és Duscher elvileg játszhat ugyan, de mindketten csak a napokban gyógyultak fel, így előfordulhat, hogy Irureta kíméli őket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik