Szünet után beindult a Werder

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2005.02.06. 21:46
Címkék
Valdez szerezte a gyôztes gólt
Valdez szerezte a gyôztes gólt
Valdez szerezte a gyôztes gólt
Valdez szerezte a gyôztes gólt
Valdez szerezte a gyôztes gólt
Valdez szerezte a gyôztes gólt
Egymást követő második mérkőzését nyerte meg némi szerencsével a Werder Bremen, és az újabb győzelmet követően már csak egy pont a hátránya a dobogó alsó fokán állomásozó VfB Stuttgart mögött. A még Lisztes Krisztián nélkül felálló zöld-fehérek áldozata a Hansa Rostock után ezúttal a Wolfsburg volt, amely lassan már csak nevében emlékeztet az ősszel hetekig a Bundesligát vezető társulatra. Eric Gerets együttese a harmadik tavaszi fellépését is elbukta, és ezzel megragadt a senki földjén, a kilencedik helyen.

Holott simán előreléphetett volna, hiszen a 49. percben már 2-0-ra vezetett a címvédő ellen. A játék képe ugyan nem ígérte, a Werder mégis talpra állt! Klose villámgyorsan szépített, Magnin egyenlített, a csereként beálló Valdez pedig a finisben a kegyelemdöfést is megadta a Wolfsburgnak.

A brémaiak igazolták, hogy a második félidőben nincs párjuk a ligában, hiszen a mérkőzések ezen szakaszában az eddigi 20 forduló alatt 33 gólt hoztak össze. Több mint háromszor annyit, mint az első 45 percben…

A másik vasárnapi mérkőzésen is 3-2-es végeredmény született, csak éppen itt a hazai szurkolók örülhettek. A Mönchengladbach drukkereinek "csak" 0-1-ről kellett kiszurkolniuk csapatuk fordítását, amely össze is jött, hála elsősorban a télen vett Wesley Soncknak. Az egykori belga gólkirály ugyanis duplázni tudott, és mivel mellette Sverkos is betalált, a Freiburg egyetlen válasza (ha egyáltalán bent volt Riether labdája…) túl kevés volt.

Szavazás

Ki lesz a Bundesliga bajnoka 2004-2005-ben?



Szavazás

----
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik