Nem akarnak ráfázni

B. A., H. B.B. A., H. B.
Vágólapra másolva!
2006.01.29. 00:35
Címkék
Nem kell bonyolult számolgatásba kezdeniük a Graboplast ETO játékosainak, ha Bajnokok Ligája- továbbjutásukról beszélnek. A magyar bajnok számára ugyanis csak egy út vezet a legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjébe: ha megnyeri a hátralevő három mérkőzését.
Nem könnyű a feladat, ráadásul Róth Kálmán vezetőedző a héten sem tudott csak a Dinamo Volgográd elleni vasárnapi idegenbeli meccsre koncentrálni, hiszen sérülések illetve betegségek miatt egy csapatra való játékosa hiányzott. Görbicz Anitának a bokája fordult ki, Vérten Orsolya műtött térde sem tökéletes még, mint ahogy Aurélia Bradenau, Simona Gogirla, Juhász Gabriella, Bódi Bernadett és Temes Bernadett is hagyott ki gyakorlásokat.„Szerencsére a csapat harci szellemével nincs baj, pontosan tudják a lányok, két pontot kell szereznünk Volgográdban, és ennek megfelelően elszántak – mondta Róth Kálmán. – Nagyon hideg van az orosz városban, de ehhez hozzászokhattunk a héten otthon, úgyhogy ez sem jelentett gondot.”
A győriek szombat reggel különgéppel indultak el az egykori Sztálingrádba, és a csapattal tartott Juhász Gabriella is, aki keresztszalagműtétje után a múlt vasárnap Aalborgban hat góllal tért vissza.

„Örülök, hogy a visszatérésemet jó játékkal sikerült emlékezetessé tenni, mégsem lehettem felhőtlenül boldog, hiszen kikaptunk, ráadásul a héten belázasodtam, és emiatt nem tudtam edzeni – mondta a balszélső. – A gyógyszerek hatására már jobban érzem magam, így játszani szeretnék, és remélem ezúttal sem okozok csalódást. Elszántak vagyunk és bízunk a sikerben.”
A győriek vasárnap, magyar idő szerint 14 órakor kezdik a sorsdöntő meccsüket Volgográdban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik