Christian Vieri unja a focit

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2006.08.11. 01:47
Címkék
Ha egy futballista néhány héttel szerződésének megkötése után felbontja kontraktusát, ott általában valami nincs rendben.
Nos, Christian Vieri (képünkön) július 6-án egy évre aláírt a Sampdoria együtteséhez, csütörtökön azonban már a következő közleményt lehetett olvasni a klub honlapján: „A Sampdoria tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a tegnap esti, Vieri és a klub megbízottjai között zajló békés hangulatú beszélgetés végén a felek arról állapodtak meg, hogy megszakítják egymással a korábban szerződésben vállalt munkakapcsolatot”.

S hogy mi áll a dolog hátterében?
Az indok egyszerű: a futballista saját megfogalmazása szerint „már nem érez étvágyat a játékhoz”, és a visszavonulását fontolgatja. Amint arra sokan emlékeznek, Christian Vieri tavaly az állandó játéklehetőség reményében a Monaco gárdájához szerződött, ám súlyos térdsérülése miatt mindössze hét mérkőzésen lépett pályára a franciáknál. A nyár elején ismét hazájába igazolt, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy Zinedine Zidane után Christian Vieri személyében rövid időn belül egy másik klasszis is szögre akasztja futballcipőjét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik