Vanczák Vilmos újabb próbája

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2006.08.17. 01:21
Címkék
Egy héttel ezelőtt jelentették be, hogy az Újpest védője, Vanczák Vilmos a belga élvonalban szereplő St. Truiden gárdájához szerződött. Ehhez képest némi meglepetést keltett, hogy a futballista a válogatott edzőtáborából nem Grazba, hanem Angliába, egészen pontosan Sunderlandbe utazott, hogy részt vegyen a második ligás együttes edzésein.
Vanczák Vilmos helyzete kicsit bonyolult, hiszen csak kölcsönadta őt az Újpest a belga együttesnek, s a megállapodásban kikötötték: ha augusztus 31-ig (eddig tart a nemzetközi átigazolási időszak) talál magának más, jobb külföldi csapatot, akkor szabadon távozhat. Vagyis, ha Vanczák Angliába igazol, akkor az Újpest is jól jár, mert a hátvédnek még négy évig érvényes szerződése van a klubbal. A Sunderland vezetői szívesen vennék, ha a futballista hozzájuk igazolna, de korántsem biztos, hogy ez megtörténik.

„Mindössze három napot töltök Angliában, ennyi idő alatt el kell dőlnie, hol folytatom – mondta Vanczák Vilmos. – Csütörtökön már újra Belgiumban kell lennem, mert a St. Truiden vezetői azt szeretnék, ha szombaton pályára lépnék a csapatban. Szűk három napot kaptam arra, hogy bizonyítsak a Sunderlandnél, s ennyi idő alatt csak edzettem az angolokkal. Úgy tűnik, a klub vezetői szerződést ajánlanak nekem, de egyelőre még nem tudom, hogy ide igazolok-e. Nekem most az a legfontosabb, hogy folyamatosan játéklehetőséget kapjak, jelenlegi helyzetemben a pénz csak másodlagos. Szóval még nem döntöttem, ám hamarosan minden kiderül majd.”

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik