A brazilok négyet rúgtak a rejtélyes kuvaitiaknak

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2006.10.09. 01:07
Címkék
Miközben az öreg kontinensen mindenfelé Európa-bajnoki selejtezőket rendeztek, a szabadnapos csapatok és a többi földrész képviselői barátságos mérkőzéseket kötöttek le a hétvégére.
A kisebb válogatottak mellett pályára lépett Brazília és Németország is, előbbi Kuvait, utóbbi Grúzia csapata ellen.

A brazilok Dubaiban játszottak afféle hírverő meccset, és a 4–0-s győzelem után már csak az maradt a kérdés, hogy tulajdonképpen ki volt az ellenfelük. Ellentmondásos információk láttak ugyanis napvilágot, egyesek szerint Kuvait nemzeti válogatottja fogadta Ronaldinhóékat, mások az ország spontán összeállt vegyes csapatáról beszéltek. A Brazil Labdarúgó-szövetség azonban hivatalos válogatott mérkőzésnek tekintette a találkozót, így a statisztikusok számára megoldódott a rejtély. A négy gólt Rafael Sobis, Robinho, Daniel Carvalho és Kaká szerezte a húszezer szurkoló előtt megrendezett találkozón, vagyis a régi és az új sztárok is brillíroztak Dunga megújuló válogatottjában, amely a norvégok elleni döntetlen óta folyamatosan nyer.

A németek Rostockban fogadták Grúziát, és 2–0-ra diadalmaskodtak Bastian Schweinsteiger és Michael Ballack góljával. Lukas Podolskit a 48. percben egy durva belépő miatt kiállították, ám a szerdai, Szlovákia elleni pozsonyi Eb-selejtezőn ennek ellenére pályára léphet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik