Hiába nyert a Szeged

THÉKES ISTVÁNTHÉKES ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2006.12.18. 01:21
Címkék
Az első mérkőzésen a Szeged Beton 9–4-re kapott ki Genovában, azaz a remélt bravúrhoz kisebb csodára lett volna szükség.
Az első negyedben a jó kiindulási pontnak tekinthető 3–1-gyel vonultak szünetre a Beton pólósai. Sajnos a következő felvonásban, a mezőny legjobbja, Michele Lapenna két és Franjo Karac egy góljára csupán Komlósi Péter tudott válaszolni. A harmadik negyedben hét percig érintetlenek maradtak a hálók, majd a játékrész vége előtt már a vendégeknél volt az előny.

A későn hajrázó szegediek az utolsó felvonást három góllal megnyerték ugyan, de ez már csak szépségtapasz lehetett. A Szegednek nem sikerült véghezvinnie a bravúrt, a Nervi továbbjutása egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben.

SZEGED-BETON VE - NERVI (olasz) 8–6
(3–1, 1–3, 0–1, 4–1)

Szeged, 300 néző. V: Koganov (azeri), Kouretas (görög)
SZEGED: BAKSA – JUHÁSZ ZS. 2, Lehmann 1, Varga P. 1, Mészáros, KOMLÓSI 2, Tóth L. Cs: Monostori, Molnár P., ÉLES 2, Szamardzsics. Edző: Gyöngyösi András
NERVI: MINA – MAMMARELLA, Temellini, Celia, Astarita, KUNAC 2, D. Fiorentini. Cs: LAPENNA 3, Merlo, Karac 1, Ragosa, Turbati. Edző: Goran Radjenovics
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 8/2
Továbbjutott: a Nervi (15–12)

Mestermérleg
Gyöngyösi András:
– Genovában reménytelen hátrányba kerültünk.
Goran Radjenovics: – A legfontosabb az volt, hogy továbbjussunk. Az első három negyedben nyújtott teljesítményünknek köszönhetően nem sokat kellett izgulnom.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik