Nürnbergi kiütés

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2007.04.18. 00:25
Címkék

A hősnek most a másodhege dűs szerepe jutott…

Daniel Klewer, a Nürnberg kapusa hiába juttatta szinte egymaga csapatát a Német Kupa elődöntőjébe, a Frankfurt elleni találkozón csak a kispadon kapott helyet.

A nürnbergiek korábban kétszer is szétlövéssel múlták felül akkori riválisukat, és jutottak egy-egy körrel tovább a sorozatban. Daniel Klewer pedig hat, mindent eldöntő tizenegyest hárított – előbb kezdőként az Unterhaching (a hatból négyet ekkor védett ki), majd csereként Huszti Szabolcs együttese ellen. Nem tévedés! A Hannoverrel játszott negyeddöntőben a kapust a hosszabbításban, a mérkőzés 119. percében küldte pályára edzője, Hans Meyer. Ő pedig megtette, amit „megkövetelt a haza”! A lefújást követően társai, mint egy hőst, a vállukon hordozták, de utólag elárulta: kínosan érezte magát emiatt.

Megszokta, hogy az élete állandó harc.

Ezúttal az a feladat jutott neki, hogy az oldalvonal mellől szurkolja ki csapata döntőbe jutását. Jól csinálta: a Nürnberg kiütötte a Frankfurtot, Hans Meyer pedig elgondolkodhat, hogy a fináléban újból a másodhegedűs védjen, vagy elég, ha „csak” becseréli…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik