Százezer eurót ér Oláh Lóránt

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2008.07.24. 00:24
Címkék

Szerdán négy évre szóló szer ződést írt alá a DVSC-TEVA-hoz Oláh Lóránt. A Kaposvárról érkező 28 éves támadó játékjogáért 100 ezer eurót (23 millió forintot) fizetett a Magyar Kupagyőztes a somogyiaknak, akik a csatár továbbadása esetén 30 százalékban részesednek az újabb vételárból.

„Oláh Lóránt Kaposváron már bizonyított, gólerős, értékes futballista, aki a DVSC-nek is nagy hasznára lehet” – mondta Herczeg András klubmenedzser. A legutóbbi szezonban 16 gólt szerző játékos a ZTE elleni hét végi bajnoki nyitányon pályára léphet új együttesében, a jövő heti, a Sahtyor Karagandi ellen esedékes UEFA-kupa-selejtezőn azonban nem – a DVSC továbbjutása esetén a második selejtezőkörben viszont már számolhat vele a szakmai vezetőség.

A sérüléssel bajlódó vagy műtött játékosok közül a részleges combizomszakadást szenvedő kapus, Vukasin Polekszics már csatlakozott a kerethez, Mészáros Norbert bokája is terhelhető, a védő csütörtöktől végezhet teljes értékű munkát, a porcműtéten áteső csapatkapitánynak, Sándor Tamásnak azonban erre még két hetet várnia kell. A keresztszalag-szakadással műtött csatár, Faggyas Milán csak egy hónap elteltével gyakorolhat csapattársaival, Máté Péter (ugyanilyen sérülés után) viszont már elkezdte a rehabilitációs edzéseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik