Eredményes búcsú?

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2008.09.07. 01:55
Címkék

Vasárnap Belgrádban Euró pa-bajnoki selejtezőn lép pályára a magyar U21-es válogatott. A kvalifikációs sorozatot Róth Antallal a kispadon kezdő, jelenleg Várhidi Péter irányította együttes Szerbia elleni összecsapásán a csoport második helye a tét – ami a többi csoport eredményeinek rendkívül szerencsés alakulása esetén továbbjutást jelentene (a tíz csoportgyőztes mellett a négy legjobb második helyezett érdekelt a rájátszásban). Azaz nem feltétlenül ez a fellépés jelentené a sorozatban az utolsó tétmérkőzést.

Mindamellett a vendéglátó számára sem mellékes a végkifejlet, Szlobodan Krcmarevics csapata a kvintett élén is végezhet, amihez „csupán” annyi kell, hogy az első helyen álló fehéroroszok pontokat veszítsenek az első hárommal szoros meccseket játszó lettek vendégeként. És persze az ő szemük előtt is ott lebeg a főnyereménnyel egyenértékű második pozíció, amire már csak azért is jobb eséllyel pályáznak a mieinknél, mert két ponttal többet gyűjtöttek.

Az összecsapást illetően már nem ennyire egyértelmű a képlet: a budapesti vereség (1–2) miatt a házigazda óvatosan tekint a találkozóra, már csak azért is, mert a magyar válogatott azon a mérkőzésen nem csak egyszerűen az eredményt tekintve kerekedett felül a szerb csapaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik