Összejött a keleti üzlet

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2009.06.17. 01:14
Címkék

Az aranyérmes DVSC-TEVA és a Nyíregyháza Spartacus a hét végén megegyezett a felkészülést hétfőn a bajnokcsapattal elkezdő Luis Ramos átigazolásáról, a 24 éves hondurasi azonban még nem a Loki játékosa.

„A klubok elrendezték egymás között az ügyet, most jövök én –utalt a debreceni menedzsmenttel esedékes tárgyalásra Luis Ramos. – Várom az olasz menedzseremet,szerdán talán alá is írjuk a papírokat. Barátságosan fogadtak Debrecenben, a vezetők profik, tudják, mit miért tesznek, a csapat pedig minden évben a bajnoki címért harcol – az egyik motivál, a másik megnyugtat.”

A 2005-ben a hondurasi U20-as válogatottal vb-résztvevő középpályásért információink szerint a DVSC játékossal, illetve utóbb forintban is fizet: ha a Loki továbbadja a futballista játékjogát, az ellenértéken fele-fele arányban osztozik a két futballcég.

„Tizenhat évesen jöttem először Európába, de a törvények miatt nem kaphattam szerződést a Dinamo Zagrebtől, hazamentem, 2006-ban aztán Szlovákiában próbálkoztam, a Zilina játékosa lettem, innen kerültem két éve a Szpariba – ismertette pályája eddigi állomásait a légiós, akinek adott esetben a csapatkapitány Kiss Zoltánnal és az idény felfedezettjével, Varga Józseffel kell megküzdenie a csapattagságért. – A középpálya bármely posztján számolhatnak velem. Védekező játékosnak neveltek, ezt a szerepkört kedvelem leginkább. A sebességemből, az erőmből megéltem Hondurasban, de a taktikáról szinte semmit sem tudtam. Technikai téren is előreléptem az utóbbi években, szóval a karrierépítés szempontjából helyes utat jártam be eddig. Most jöhet a DVSC, bízom benne, hogy gyorsan megegyezünk.”

Ez utóbbi mondat Mohl Dávid esetében nem állja meg a helyét: a játékossal még nem jutott dűlőre a bajnokcsapat menedzsmentje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik