Ronaldinho már kezdő lesz Wales ellen

Vágólapra másolva!
2006.09.04. 15:26
Címkék
Felépült sérüléséből, a Wales elleni, keddi barátságos mérkőzésen már pályára lép Londonban Ronaldinho, a braazil ladarúgó-válogatott játékosa – jelentette be Carlos Dunga, a selecao szövetségi kapitánya.
Ronaldinho ismét elbűvölheti a nézőket
Ronaldinho ismét elbűvölheti a nézőket
Ronaldinho ismét elbűvölheti a nézőket
Ronaldinho ismét elbűvölheti a nézőket

Az ötszörös világbajnok együttes a White Hart Lane-en, a Tottenham Hotspur otthonában mérkőzik meg a walesi együttessel két nappal azután, hogy vasárnap 3-0-s győzelmet aratott az ősi rivális Argentína ellen az Emirates Stadionban.

"Ronaldinho csalódott volt, hogy nem szerepelhetett az argentinok elleni találkozón, de most örömmel jelenthetem be, hogy már teljesen egészséges, , és holnap játszani fog Wales ellen" – közölte Dunga.

A 2005-ö teljesítményéért Aranylabdával és a FIFA-nál aAz Év játékosa díjjal jutalmazott Ronaldinho egyébként a hátát fájlalta, a kisebb sérülést még klubcsapata, a Barcelona egyik múlt heti edzésén szedte össze.

"A brazil labdarúgó-válogattott azért jött Londonba, a világfutball egyik fővárosába, hogy parádés játékkal örvendeztesse meg a nézőket – jegyezte meg közleményében Dunga. – Ronaldinho része akar lenni az előadásnak, így ő is kezdő lesz holnap."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik