Boca Juniors: nem adják Gagót a Real Madridnak

Vágólapra másolva!
2006.11.08. 12:11
Címkék
Nem adja el a Boca Juniors fiatal középpályását, Fernando Rubén Gagót (képünkön) a Real Madridnak. Legalábbis 2007 januárjában semmiképpen, erről az argentin klub elnöke, Mauricio Macri nyilatkozott.
„Szó sem lehet róla, hogy Gago januárban eligazoljon. Nálunk tölti ki 2007 júliusában lejáró szerződését, hiszen a csapatunknak szüksége van rá.”

Az elnök ugyan határozott elképzelésekkel bír a transzferrel kapcsolatosan, azonban minden bizonnyal az ő figyelmét sem kerüli el, hogy a nyáron már áron alul kell megválnia védencétől, amennyiben Gago Európa felé veszi az irányt, most viszont pénzt is láthat érte.

Az 1986-s születésű játékos a madridiakon kívül a Barcelona és a Chelsea érdeklődési körébe is belekerült már. Az elsősorban védekező középpályásként bevethető Gago a 2004-s szezonban mutatkozott be a Boca Juniors színeiben, ahol már 55 találkozón léphetett pályára és egy gólt szerzett.

Messi és Agüero társaságában – akik már Spanyolországban keresik meg a kenyérre valót – tagja volt tavaly az argentinok U20-s vb-t nyert korosztályos csapatának.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik