Ukrajna: leütötték a Dinamo Kijev kapusát

Vágólapra másolva!
2006.11.10. 15:06
Címkék
Újra kórházba került a Dinamo Kijev tartalékkapusa, Olekszandr Ribka.
Olekszandr Ribka
Olekszandr Ribka
Olekszandr Ribka
Olekszandr Ribka
A fiatal kapus szeptemberben Sovkovszkij kiállítása után állt be a Real Madrid elleni BL-meccsen, ám nem sokkal később megsérült, amikor Sergio Ramos egy felugrásnál könyökkel megütötte őt.

A 19 éves játékos akkor ugyan végigvédte a találkozót, ám utána fejsérülése miatt kórházba kellett szállítani.

Ribka most újra kórházba került, ezúttal Ukrajnában. A 19 éves kapus a Dinamo Kijev tartalékegyüttesének hálóját védte a CSZKA elleni meccsen, amikor ütközött az ellenfél egyik játékosával.

Mindketten a földre kerültek, Ribka állt fel elsőként, majd belerúgott ellenfelébe. Ezt nem nézte tétlenül Jurij Makszimov, a CSZKA edzője, bement a pályára, és lekevert egy óriásit a kapusnak.

A jelenet után mindkét játékost kórházba kellett szállítani, Ribka agyrázkódást szenvedett, de még az ütközéstől. A játékvezető amúgy a kapust és az egykori kiváló Dinamo Kijev- és Werder Bremen-játékost, Jurij Makszimovot is kiállította. A mérkőzés egyébként 0-0-ra végződött.

Ihor Szurkisz, a Dinamo Kijev elnöke a Sport Expressznek azt nyilatkozta, hogy kapusa nem szokott így viselkedni, ő a hálóőr újabb agyrázkódásának tulajdonítja az esetet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik