Ausztrália: Klinsmann tartják a legesélyesebbnek kapitányjelöltnek

Vágólapra másolva!
2007.03.11. 11:43
Címkék
Öt szakemberrel folytatott tárgyalásokat Ben Buckley, az Ausztrál Labdarúgó-szövtség elnöke, de közülük Jürgen Klinsmann (képünkön jobbra) a legesélyesebb arra, hogy átvegye a szövetségi kapitányi tisztséget a Socceroosnál – írta a Sky Sport internetes oldala.

Az öt jelölt: Gerard Houllier, a francia Lyon, Dick Advocaat, az orosz Zenit vezetőedzője, Guus Hiddink, az orosz, Leo Beenhakker, a lengyel válogatott szövetségi kapitánya, valamint Jürgen Klinsmann, akinek jelenleg nincs állása.

„Többekkel is beszéltem az utóbbi hetekben, és közülük valakit szeretnénk felkérni a munkára még az év végéig” – mondta Buckley.

Jürgen Klinsmann tavaly nyáron minden várakozást felülmúlóan szerepelt a német válogatottal a hazai rendezésű világbajnokságon, a Nationalelf a harmadik helyen végzett.

Azt követően Klinsmann távozott, és Kaliforniában, a családjával tölti napjait. Felmerült korábban, hogy átveszi az Egyesült Államok válogatottját, ám nem fogadta el a felkérést.

Az ausztrál válogatottat jelenleg Graham Arnold irányítja, és a híresztelések ellenére valószínűnek tűnik, hogy az augusztusi Ázsiai Játékok végéig mindenképpen marad.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik