Maradona megpróbálta elhagyni a kórházat, de a nyugtatók kiütötték

Vágólapra másolva!
2007.03.29. 16:32
Címkék
Megpróbálta elhagyni a kórházat Diego Maradona, az argentinok futball-legendája. Mint megírtuk, a 46 sztárt néhány órája szállították egy Buenos Aires-i klinikára, és most már az is kiderült, hogy miért: az 1986-ban az argentin válogatottat világbajnoki címre vezető zseni mértéktelenül evett, ivott és dohányzott, s ettől olyan rosszul lett, hogy mentőbe rakták.

A Reuters brit hírügynökség Buenos Aires-i jelentése szerint Diego Maradona néhány órával azután próbált meg kereket oldani a kórházból, hogy bevitték.

Alfredo Cahe, Maradona háziorvosa elmondta: a mostani krízist családi problémák idézték elő. Tőle tudta meg a közvélemény azt is, hogy az egykori világklasszis megpróbálta elhagyni a klinikát.

„Hajnali fél háromkor felébredt, még rám is támadt, és nem akart ott maradni – mesélte Cahe a helyi rádiónak. – Ezután benyugtatózták, és ismét elaludt.”

„Diego eléggé maga alatt volt a családi gondjai miatt, de én ebbe nem folytam bele – folytatta az orvos. – Volt néhány komoly ügy, amellyel képtelen volt megbirkózni, és ettől depresszióssá vált.”

A Guemes kórháznál egyébként azonnal újságírók, tévékamerák hada jelent meg, miután a sajtó hírét vette, hogy Maradonát oda vitték.

Az intézmény közleménye szerint az állapotának nincs köze a korábbi kokainfüggőségéhez, amellyel évekig kezelték.

Mint megírtuk, Maradona 2005-ben gyomorműtéten esett át, a rutinszerű beavatkozást azért végezték el rajta, hogy a súlyproblémáit kezeljék.

A korábban elhízott csillag ezután mintegy harminc kilót fogyott, az utóbbi időben róla készült képek azonban azt mutatják, hogy ismét sokat visszaszedett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik