U20-as világbajnokság: Kassai Viktor nyolcaddöntőt dirigál

Vágólapra másolva!
2007.07.10. 14:05
Címkék
Újabb feladat vár a Kassai Viktor, Erős Gábor, Vámos Tibor játékvezetői hármasra a kanadai U20-as világbajnokságon: a FIFA a Mexikó - Kongó nyolcaddöntőt bízta rájuk. Erről az MLSz hivatalos honlapja adott hírt.
Kassai Viktor
Kassai Viktor
Kassai Viktor
Kassai Viktor

A mérkőzést szerdán rendezik Montrealban, a tartalék játékvezető Peter O'Leary lesz.

Kassaiéknak ez lesz a harmadik meccsük a tornán, a csoportkörben a Brazília - Dél-Korea és Argentína - Koreai NDK összecsapást dirigálták.

A magyar játékvezetők a nemzetközi kupákban is kaptak mérkőzést: a Fábián Mihály, dr. Kovács Péter, Ring György hármas az Intertotó-kupában dirigálja az Otelul Galati-Szlavija Szarajevo meccset, majd Szabó Sándorral kiegészülve Észtországba utaznak, ahol a Levadia-Pobeda BL-selejtezőt vezetik.

Az UEFA-kupában is lesznek bíróink: a Bede Ferenc, Kelemen Attila, Pápai Zoltán, Szilasi Szabolcs négyes Finnországban a Myllykosken Pallo - EB Streymur találkozót vezényli, míg a Sápi Csaba, dr. Hegyi Péter, dr. Varga Zsolt, Bognár Tamás kvartett a Dinamo Tbiliszi - Vaduz összecsapásra utazik.

Strandfoci mérkőzésre is érkezett küldés: Herbály Péter július 18. és 23. között a portugáliai Portimaóban vezet több találkozót.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik