Messiék kihagyott helyzetei, Balotelli-büntető, Eto’o-mágia - videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.20. 11:26
Samuel Eto’o nagy meccset játszott vasárnap az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Manchester Unitedet 3–1-re legyőző Chelsea mindhárom gólját a kameruni játékos szerezte. Lionel Messiék sok helyzetet kihagytak a Levante ellen a spanyol ligában, ezért szereztek csak egy pontot. Olaszországban az Inter kikapott a Genoától, a Milan viszont győzött Mario Balotelli büntetőjével a Verona ellen. Vasárnapi videók.



ANGLIA

A Chelsea labdarúgócsapata könnyedén, 3–1-re legyőzte hazai pályán a Manchester Unitedet az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 22. fordulójának rangadóján. A londoniak nyerőembere a klasszikus mesterhármast szerző Samuel Eto’o volt, a vendégek szépítő gólját Javier Hernández szerezte.

SPANYOLORSZÁG

Hiába küzdött a Barcelona labdarúgócsapata a Levante ellen a spanyol élvonalbeli bajnokság (Primera División) 20. fordulójában, csak egy ponttal távozott Valenciából. A hazaiak szereztek vezetést Lukasz Vyntra fejesével, amelyet Gerard Piqué egyenlített ki kilenc perccel később. Lionel Messiék hiába tartották nyomás alatt Keilor Navas kapuját, szinte minden lehetőségüket elpuskázták.

Az Atlético Madrid csak 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Sevillával.

OLASZORSZÁG

A Lazio 3–2-re legyőzte idegenben az Udinesét az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnap kora délutáni mérkőzésén. A 82. percben nem mindennapi góllal egyenlített az addig 2–1-es hátrányban levő Lazio. Egy rosszul sikerült beadást a kapus Zseljko Brkics kiöklözött, de csapattársa, Andrea Lazzari olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy a saját kapuját vette be.

A Genoa 1–0-ra legyőzte az Intert. A mindent eldöntő gólt Luca Antonelli szerezte a 83. percben.

A Napoli 2–2-es döntetlent játszott a Bologna otthonában. A 91. percben még 2–1-re vezettek a tíz emberrel játszó hazaiak ellen a déliek, de akkor jött Rolando Bianchi…

Az AC Milan 1–0-ra nyert hazai pályán a Hellas Verona ellen A milánóiak győztes találatát Mario Balotelli szerezte büntetőből.

HOLLANDIA

A Feyenoord labdarúgócsapata magabiztos, 5–2-es győzelmet aratott az Utrecht otthonában a holland bajnokság (Eredivisie) 19. fordulójában. A tíz holland játékossal felálló rotterdamiak egyetlen légiósa, az olasz Graziano Pelle – aki győri barátnője miatt az ETO futballcsapatát is kedveli – ismét betalált. A támadó egy jobb oldali beadást parádés mozdulattal, sarokkal továbbított a kapuba. Ez volt a csatár tizenötödik gólja tizenhetedik bajnokiján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik